2777
2789
عنوان

سلام.میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید.

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 28 پست
صوتهایی که باید گوش کنید،ذکرهایی که بگید و ... حدودا ۶ ماه برنامه اول طول میکشه. خود برنامه هزینه ...

ممنونم عزیزم از کمکت شما خودت راضی هستی؟ تاثیرم رو زندگیتون گذاشته؟ 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       
ممنونم عزیزم از کمکت شما خودت راضی هستی؟ تاثیرم رو زندگیتون گذاشته؟ 

خواهش میکنم گلم 

بله الحمدلله خیلی راضی ام😊اونقدر که معرفی ایشون رو برای خودم یک رسالت میدونم.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم گلم  بله الحمدلله خیلی راضی ام😊اونقدر که معرفی ایشون رو برای خودم یک رسالت مید ...

عزیزم اگه یه گرفتاری تو زندگی داشته باشه آدم پیام بدم بهشون راهکار دارن بدن؟جدای از اون برنامه خصوصی؟ 

عزیزم اگه یه گرفتاری تو زندگی داشته باشه آدم پیام بدم بهشون راهکار دارن بدن؟جدای از اون برنامه خصوصی ...

عزیزم ،مشاوره خصوصی ندارند.

اما نظرشون بر اینه که کسی که دوره ها رو بگذرونه ،خیلی از مشکلاتش حل میشه.و واقعا هم همینطوره.چون نگرش و رفتار انسان عوض میشه و در نتیجه ،زندگی هم تغییر میکنه

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
عزیزم ،مشاوره خصوصی ندارند. اما نظرشون بر اینه که کسی که دوره ها رو بگذرونه ،خیلی از مشکلاتش حل میش ...

ممنونم عزیزم الان به همون آدرس تلگرام پیام بدم جواب میدن؟ درست؟ 

ممنونم عزیزم الان به همون آدرس تلگرام پیام بدم جواب میدن؟ درست؟ 

بله عزیزم 

عضو کانال بشید و به ادمین پیام بدید

سلام آبجی جونم صبحت بخیر خوبی گلم اسمت رو نوشتم دوستان برات دعا کنن 

ولی متاسفانه واسه من تگ نشدی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام آبجی جونم صبحت بخیر خوبی گلم اسمت رو نوشتم دوستان برات دعا کنن  ولی متاسفانه واسه من تگ ن ...

سلام عزیزم 

سپاسگزارم 😊😊

سلام عزیزم  سپاسگزارم 😊😊

خواهش میکنم نازنینم لطفا فردا در تاپیک نی نی یار 5 یا 3 بیان کن که  مشکل تگ رو حل کنن . 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

سلام خواهرم خوبین عزیزم سلامتین خواهرم من از تعلیق در اومدم.. گوشیم گم شده بود همه چیز حذف شده بود خواهرم 💚 

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة