2777
2789

لایکم کن برات بزارم 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خونتون با دعا بفروشین براتون خیر نمیکنه بزارین هرکس اومد با اختیار خودش بخره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من واسه زمین بود البته

تا 10روز روزی 7 بار سوره زلزال میخونی

اگه تا 10روز فروخته نشد 

تا 10 روز دیگه روزی 70 بار بخون 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
ایرانیا واسه همه چی دعا میکنن بدبخت ترین کشور دنیا هم هستن عاغا بکشید بیرون ازین خرافات

درحدیث وقرآن داریم:

بدبخت ترین وعاجزترین مردم کسی هست که ازدعاکردن عاجز باشه ودعانکنه

وقتی چیزی روازخدانخوایم چطوری برآوردش کنه؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣

💎برای #خانه دار شدن💎

برای خانه دار شدن بعد از نماز صبح هفتاد مرتبه این آیه شریـفه را تلاوت کنیــد

👈👈👈وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن

سوره مبارکه المومنون آیـه بیست و نه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

برای فروش رو پیدا نکردممممم 

ولی پیدا کنم میزارم حتما 

خونه فقط مال من نیست شراکتیه ماهم به پولش احتیاج داریم

بالاخره هرچی ک هست.. اگه کسی بیاد خونه براش خوب نباشه با زور دعا بخره بعدا این پول برای هییییچ کدومتون خیر نمیکنه 

فک کن خودت سرمایه یه عمر زندگیت بخوای خونه بخری بری یه جا یه فشار غیبی روت باشه بخری بعدا بفهمی دعا بوده ک تا همیشه نفرین میکنی.. 

نفهمی هم خدا به همه چی عالمه و جبران میکنه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بالاخره هرچی ک هست.. اگه کسی بیاد خونه براش خوب نباشه با زور دعا بخره بعدا این پول برای هییییچ کدومت ...

خونه مشکلی نداره هرکس هم بخره بایدازخداش هم باشه ماتازه گذاشتیم برای فروش میخوام زودترفروش بره

این همه دعا کردی چی گیر این مردم اومد امسال سال ۲۰۲۱ هست نه ۴۰۰ ۵۰۰ میلادی

من بادعاکردن بعدنمازام،گره ای که هیچ جوره بازنمیشد،خدابرام به راحتی بازش کرد

دیدم که میگم

پس خیلی چیزاگیرم اومده

بستگی به اعتقادات به خداداره وبرای کسی که معتقده خرافات نیس

من که بهش امیدوارم وهمیشه مدیونشم

وخدایی که بشددددت کافیست❣