2777
2789
عنوان

تورو قران نه کسی فالوش کنه نه کسی پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 42 پست
دوتا فالوور داره هیچی تو اسکرین ۱۰ تا پست داشته الان پستاش زده صفر خیلی جالبه

بقران از خونخ زدم بیرون بابا شما راست میگید فقط توروقران تاپیک قبلمو کزارش بزنید بترکه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
چه میدونم چون فالوور نداره بدتره معلوم میشه از طرف من بوده کسی نمیدونه سایت عضوم از رو اعصاب خوردی ع ...

برا تاپیکت گزارش زدم ولی خوب بدونن سایت عضوی از کار شوهرت که بدتر نیست!!!

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من خودت بودی با شوهرت 

بقران نبودم بعدا ثابت میکنم بهتون الان گزارش بزن برا تاپیک قبلم زندگی ام تو خطره لطفا

چون کسی که دختر میاره خونه انقدر با خیالت راحت واینمیسه ازش عکس بگیره بعدم بزاره اینستا 

دختره گزاشته اینستا دیدی که فقط همو فالو کردن 

این زندگی رو برا چی میخوای... بذار ابروش بره. خودتم طلاق بگیر... نگو که میخوای بمونی. 

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
میشه نی نی یار پنج رو تگ کنی برام تک نمیشه لطفا گزارشم بزن لطفا

اصلا اینطوری نگین هر چی حساسیت به خرج بدین بدتر میکنن میرن پیام میدن انسانیت ندارن اصلا

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar