عسل_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2392 عنوان چی بهش بگم؟خواهشا کمک+اسکرین 159 بازدید | 14 پست یه متن دادم تو گروه فامیلی پسر عمه ام اینا داده،چی بهش بگم خیلی با ادبی باشع،بابام داخل گروه هست،وگرنه جوابش میدادم🤣😂 باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿 1400/08/10 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2392 چه بگوییم؟ باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
پپونی عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 83 کو اسکرین؟ و خدا راه میگشاید🍀 انسان به جایی تعلق داره که میخواد باشه یه تفکر شاد یه زندگی شادو میسازه همیشه باورت این باشه که یه اتفاق عالی قراره بیوفته
عسل_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2392 کو اسکرین؟ گذاشتم همون اول باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
panah258 عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 876 بگو همینکه هس،شما دقت کن خانمت اینطوری نباشه✋🏻😐 یه فرشته دارم تو زندگیم ب اسم مامان❤️هواشو داشته باش خدا🍃
عسل_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2392 بگو همینکه هس،شما دقت کن خانمت اینطوری نباشه✋🏻😐 وای اصلا،اینو بگم؟جهت خنده بود،وگرنه خانه داری مادرم عالی 😂بگم؟ باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
ساقی_کاپ_کیک_عصبانی عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5492 هیچی بابا وللشمن بودم یه ایموجی خنده میزاشتم براش
عسل_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2392 هیچی بابا وللش من بودم یه ایموجی خنده میزاشتم براش اینو دادم جهت خنده بود جوک)وگرنه خانه داری مادرم عالی؟ باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
ساقی_کاپ_کیک_عصبانی عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5492 اینو دادم جهت خنده بود جوک)وگرنه خانه داری مادرم عالی؟ میدونم جهت شوخی گفتی😂 اره خوبه😃😂
خانم_نظامی عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 595 اگر میتونی ی جوری از گوشی بابات این پیامو حذف کنی یا ی کاری کنی نبینه بشورش پهنش کن
عسل_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2392 میدونم جهت شوخی گفتی😂 اره خوبه😃😂 اشغال،یه حرفی میزنه،غلط بکنم دیگه چیزی بدم،بدی اش اینکه بابام تو گروه 🤐چی درباره ام فک کنه خدا میدونه 🤐😂🖐️ باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
عسل_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2392 اگر میتونی ی جوری از گوشی بابات این پیامو حذف کنی یا ی کاری کنی نبینه بشورش پهنش کن اه نه نمیشه 🤐زن داره پسر عمه ام بی معنی باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
ساقی_کاپ_کیک_عصبانی عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5492 اشغال،یه حرفی میزنه،غلط بکنم دیگه چیزی بدم، بدی اش اینکه بابام تو گروه 🤐چی درباره ام فک کنه خدا می ... 😂😂😂جدی نگیرمن و پسر خاله و عموهام خیلی از این شوخیا میکنیمشانس بدم من تنها دختر فامیلم ، اما یه دختر دایی دارم 12 سالشهبقیه همه پسر😐