2777
2789
به دلم افتاده عزیزم بارداری، برات صلوات میفرستم انشاالله خواسته  خودت  با خواسته خدا یکی ب ...

دعا کن عزیزم. اتقد من این دو سال زجر و سختی کشیدم از عمل فیبروم گرفته تا دو بار پانکچر شدن و انتقال منفی و همش توی مطب دکترا. شوهرم که کلا ناامید شده. خودمم دیگه این ماه گفتم ولش میکنم حتا اسید فولیک هم قطع کرده بودم. حالا ببینم خدا چی میخواد‌ امروز موعدم بود نشدم هنوز. یه بی بی دیگه شبی گذاشتم اونم همون لحظه هاله انداخت

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن عزیزم. اتقد من این دو سال زجر و سختی کشیدم از عمل فیبروم گرفته تا دو بار پانکچر شدن و انتقال ...

عزیزم خیلی برات دعا میکنم خودم خیلی سختی کشیدم درکت میکنم،هر زمان آزمایش دادی حتما تکم کن 

خدایا شکر  

عزیزم خیلی برات دعا میکنم خودم خیلی سختی کشیدم درکت میکنم،هر زمان آزمایش دادی حتما تکم کن 

من دو روزه از پریودیم میگذره هنوز نشدم البته دیروز صبح یه بی بی گذاشتم منفی بود نمیدونم به خدا. کاش زودتری تکلیفم روشن میشد. گفتم تا دو روز دیگه صبر میکنم بعد میرم آز میدم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
من دو روزه از پریودیم میگذره هنوز نشدم البته دیروز صبح یه بی بی گذاشتم منفی بود نمیدونم به خدا. کاش ...

حتما برو از بده من چهار روز مونده به موعدم آزمایش ولی بی مثبت شد

خدایا شکر  

من دو روزه از پریودیم میگذره هنوز نشدم البته دیروز صبح یه بی بی گذاشتم منفی بود نمیدونم به خدا. کاش ...

ببخشید شما بالاخره باردار شدید؟ چون فرمودید با دکتر آصف جاه عمل کردید

عزیزم درخواست دوستی بهتون دادم 

در خصوص عضویت تو گروه رحم اجاره ای 

اگه ممکنه بپذیرید

سخت بود ولی گذشت.                                           نمیدونم چه جوری ولی خدا درستش کرد.                          حسبنا الله و نعم الوالوکیل.

باردار بودی عزیزم؟؟

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

سلام عزیزم بعد کلی گشتن تو اینترنت به تایپک شما رسیدم .من هفته بیستم بارداری بچه تو شکمم ایست قلبی کرده بود و منم فیبروم دارم به و تو دو راهی عمل کردن یا نکردن هستم میشه کمکم کنید بگید باردار شدید یا نه

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم