2777
2789
مامانم و خاله ام دوقلو دارن. ولی من چون تنبلی و تخمدان پلی کیستیک دارم دکتر گفت امکان داره حامله نشی ...

آره از مادر ارث میرسه،شما که بچه دارین دیگه  اونم دوتا شو دیگه بچه میخاین چکار

خدایا شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت گلم منم سال قبل بارداریم یک دونه بعد زایمان ازدست دادم انشالله برای شما مثبته 

آخی عزیزم. ولی بچه از دست دادن خیلی سخته. خدا لطف و کرمش رو از هیچ کس دریغ نکنه به منم بده که داغون شدم این دو سال

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
استاتر صب زود یکی دیگه بزار دوباره مثبت شد بدون مبارکه دیگه ب درد پریودی توجه نکن من تا ماه ۴ هم ...

قربونت عزیزم. به خدا از بس بی بی چک منفی دیدم حالم بد میشه. برام دعا کن گلم. شوهرم که دیگه ازم ناامید شده اصلا بهش نمیگم

منم بعد چندین ساعت ی خط خیییلی کمرنگ دیدم.ازمایش دادم منفی بود

میدونم منم یکی دو بار هاله انداخته بعدم منفی. ولی خب این ماه همش دردای پریودی داشتم. اولین باره که توی این مدت اقدام این دردا رو دارم

چند وقته اقدامی عزیزم؟

الان یکدسال و دو سه ماهی میشه. ولی توی این یکسال ۴ ۵ ماهش اقدام بودم جون دو بارش تحمک کشی کردم و جنین فریز کردم. به خاطر اینکه ذخیره م کم بود. دکتر بهم گفت حتما جنین فریز داشته باش

عزیزم من یکسالو نیم اقدام بودم

خدا رو شکر. ینی بعد یه سال و نیم اقدام باردار شدین؟ 

اونوقت مشکلتون چی بود؟

بچه ها من یه بی بی چک دیگه امروز استفاده کردم با ادرار اول صبح ک زیر ده دقیقه هاله انداخت نمیدونم تا چه اندازه درست باشه. اما همچنان دل دردای پریودی دارم و فک میکنم الان پری میشم. امروز روز ۲۶ ام سیکلم و موعدم هست. برام خیلی دعا کنید پری نیاد

بچه ها من یه بی بی چک دیگه امروز استفاده کردم با ادرار اول صبح ک زیر ده دقیقه هاله انداخت نمیدونم تا ...

به دلم افتاده عزیزم بارداری، برات صلوات میفرستم انشاالله خواسته  خودت  با خواسته خدا یکی باشه

خدایا شکر