دوستان من این ماه اقدام داشتم و از بعد از اقدام دل درد پریودی تقریبا هر روز. امروز روز بیست و پنجم سیکلم بود و سیکلم ۲۶ روزه هست. امروز صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود اما بعد چند ساعت که رفتم یه خط که کم رنگ بود انداخته بود میخواستم ببینم کسی بوده با بی بی چکی که بعد چند ساعت خط بندازه باردار بوده باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان یکدسال و دو سه ماهی میشه. ولی توی این یکسال ۴ ۵ ماهش اقدام بودم جون دو بارش تحمک کشی کردم و جنین فریز کردم. به خاطر اینکه ذخیره م کم بود. دکتر بهم گفت حتما جنین فریز داشته باش
بچه ها من یه بی بی چک دیگه امروز استفاده کردم با ادرار اول صبح ک زیر ده دقیقه هاله انداخت نمیدونم تا چه اندازه درست باشه. اما همچنان دل دردای پریودی دارم و فک میکنم الان پری میشم. امروز روز ۲۶ ام سیکلم و موعدم هست. برام خیلی دعا کنید پری نیاد