2777
2789
عنوان

چادر،ممنون میشم کمک کنید 🙏

116 بازدید | 16 پست

نه توهین کنید نه هیچی،

من حجاب کامل دارم،ولی مانتویی،

چند روز پیش چادر سر کردم با مامانم رفتم بیرون ازم خواستگاری کردند(اولین خواستگارم بود)که پدرم رد کرد

مامانم میگه سرت کن خانم میشی ،بهتره

به نظرتون چکار کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏🌹

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿

هرچی خودت دوست داری.

میخوای یه مدت امتحانی سر کن شاید خوشت اومد.منم همین کارو کردم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چادریم با چهره معمولی یعنی تا حالا یه خواستگارم به این علت نداشتم اگه دوست داری بپوش ولی اگه وا ...

نمی‌دونم ☹️

شما چند سالتونه؟یعنی خواستگار نداری؟

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
منظورم اینه که اگه فقططط به صرف خواستگار میپوشی تاثیر چندانی نداره اگه علاقه داری بپوش

مرسی عزیزم 🙏♥️

پوشش سنگین و موجهی هست

اگر باور قلبی دارید و بعد از ازدواج پشیمون نمیشید،خوبه

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!

خود دانی ولی اگه به خاطر چادر خواستگار پیدا کردی مطمئن باش در صورت ازدواج دیگه نمیتونی هیچ وقت چادرتو ورداری چون طرف دختر چادری میخواد هر کاری می‌کنی اول از خودت مطمن باش ادمش هستی

۲۰ نمیگم به خاطر چادر ندارم منظورم اینه که ربطی نداره که بگی چادر میپوشم و سر چادری بودنم کلیییی خ ...

مرسی عزیزم

منم چادری هستم،بنظرمن چادری بودن خوبه!البته این نظر شخصیه خودمه،خودت میدونی!اگه دوست داری سر کن اگه ...

😂وای 😂 نه

میل خودت عزیزم

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘