2821
2789

9099070201

دفتر استخاره قم

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تلفن گویاست؟

بله

با تلفن ثابت هم باید تماس بگیرید

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
برا کدوم اقایی هستش؟؟  شما جواب گرفتین ازش؟؟؟ینی مطمئنه؟

منظورتون رو از جمله اول متوجه نشدم

بله مطمئنه

معمولا همسرم برام میگیره،ولی چند باری که از اینجا هم گرفتم به صلاحم بود

منظورم اینه برا کدوم آیت الله هستش؟؟

موسسه جبرئیل امین قم هست

نشنیدم برای آیت اللهی باشه

کدهایی که میگمو بگیرین تا هزینه تلفن در زیاد نشه

اول ۵ بعد ۶ بعد ۱ بعد ۱، بعد ۲

برای دریافت پاسخ که حدودا نیم ساعت بعد میشه:اول ۵ بعد ۶ بعد ۲ بعد کد استخاره که بهتون میدن

اگر گفت تا جواب استخاره بیاد یه حدیث گوش کنید قبول نکنید، حدیثاش خیلی طولانین😅

بله با تلفن ثابت هم باید تماس بگیرید

ممنونم🌺

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز