سلام دوستان من آی وی اف کردم و باردار نشدم متاسفانه خدا نمیخواد ..کسی هست خودش یااز آشناهاش بچه ش رو نخاد من بزرگ کنم عاشق بچه م ...واقعا به وجود بچه احتیاج دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بالاخره اونا میخوان یک انسانو بسپارن دست شما باااید سخت بگیرن الکی که نیس!!!! باید شرایطشو داشته با ...
سخت گیری با سنگ پرانی فرق داره. بعد هم جنین اهدایی برای موردی که مرد بچه دار نشه. و اینکه رحم اجاره علاوه بر هزینه سرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسام آور حتی اگه هزینه اش هم داشته باشی توی بهترین شرایط فقط و فقط 35 درصد احتمال باردرای وجود داره . و در صورت مثبت شدن بارداری هم خییییییییییییییییییلی ریسکه تا بچه به دنیا بیاد. هر لحظه امکان از دست رفتن جنین هست. حتما مسیرت به رحم اجاره و اهدا جنین و واسطه و دللالهای رحم اجاره و تخمک نیفتاده؟؟؟؟؟؟
والا زیاد اطلاعاتی ندارم ولی تو تهران میدونم چند تا بیمارستان قبلا با هزینه خیلی پایین انجام میدن تو اینترنت بزنی احتمالا بیاد .اگه بیمه نیروهای مسلح باشی بیمارستان های نظامی رایگان انجام میدن