2777
2789
عنوان

سلام کسی هست بچه ش رو نخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجیزی جایی داره. بچه رو از پرورشگاه میگیرن دوست عزیز نه از نی نی سایت.

پرورشگاه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حتما مسیرت برای پذیرش نوزاد نیفتاده. وگرنه من اگه راه داشت و بهزیستی انقدر مزخرف نبود که نمی رفتم رحم اجاره کنم. 

با این اخلاق بچه نیار کلا. والا😑

اخلاقم خوبه تازه آزمایشم منفی شده حالم خوب نیست واقعا دردمو کسی میفهمه که مثل من انتظار داره و عاشق بچه م هست 

خدایا شکرت خودت کمکم کن 
اگه مخاست بشه با آی وی اف میشد خدا برام نخاد 

چند بار ای وی اف کردی؟باید تکرار بشه .منم چند بار ای وی اف کردم این دفعه دیگه موند .هر چند بارداری سخت و پرخطر دارم .منم خیلی وقتها مثل تو فکر می کردم واقعا پروسه خسته کننده ای هست درکت می کنم خسته شدی،روح و روان آدم فرسوده میشه .

چند بار ای وی اف کردی؟باید تکرار بشه .منم چند بار ای وی اف کردم این دفعه دیگه موند .هر چند بارداری س ...

آخه دوستدارم برم دوباره اما ذخیره م خیلی پایینه 

خدایا شکرت خودت کمکم کن 
پرورشگاه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حتما مسیرت برای پذیرش نوزاد نیفتاده. وگرنه من اگه راه داشت و بهزیستی ...

بالاخره اونا میخوان یک انسانو بسپارن دست شما باااید سخت بگیرن الکی که نیس!!!!

باید شرایطشو داشته باشی تا بهت بدن.باید ایندش تضمین بشه.

قبل از پرورشگاه رحم اجاره ای یا جنین اهدایی و ...هست.

بعدشم از کجا مطمئنید اینی که تو سایت بهت بچه میده بجه ی خودش باشه؟؟

شاید بچه میدزده بعد میاد تو سایت میده به بقیه یا هزارتا خلاف دیگه!!!

بهتره همیشه هرکاری میکنید از راهش باشه.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

انقد از این مدل ادما هستن ک تو خرج و بزرگ کردن بچه شون موندن 

خوب درسته بچه شیرینه.اما یک حد و اندازه داره.ما که دستمون به دهنمون میرسه هرکار کردم شوهرم بیشتر از ۲بچه نخواست.اونوقت خیلی از اونهایی که مشکل دارن اصلا به فکر آینده بچه هاشون نیستن.بخدا دل منم واسه بچه لک میزنه اما شوهرم میگه بتونیم همین دوتارو به جایی برسونیم و در آینده حیزیه بدیم هنر کردیم

ممنونم عزیزم الهی آمین 

خواهش گلم 😘🌹 

خدا بزرگه و مهربان 

نا امید نشو 

دعا کن در درگاه خدا 🤲

مطمئن باش  نا امید برت نمیگردونه 

فقط به خدا ایمان داشته باش یبار در اوج ناباوری خدا بهت بچه میده که خودتم جا میخوری 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
آخه دوستدارم برم دوباره اما ذخیره م خیلی پایینه 

اگه بخواد بشه با ذخیره پایینم میشه یه بار دیگه شانست رو امتحان کن قبلش از نظر روحی و جسمی خودتون رو تقویت کنین.ورزش کن غذای مقوی بخور ،شوهرت هم خودش رو تقویت کنه آن شالله این دفعه می گیره.خراش آندومتر هم با دکتر صحبت کن تو گرفتن جنین تاثیر داره اگه لازمه برات انجام بده