2777
2789
عنوان

سلام کسی هست بچه ش رو نخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 67 پست
اون سقط جنین چند هفته ایه نه بچه ای که به دنیا اومده خیلی فرق داره 

از اول اون بچه قلب داره و حرکت داره... 

ببینم پات رو بذاری روی تخم مرغی که زیر شکم مرغه!

هیچیت نمیشه این جوجه تو تخم مرغ داره دست و پا میزنه؟

میگی هنوز جوجه نشده بود؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
از اول اون بچه قلب داره و حرکت داره...  ببینم پات رو بذاری روی تخم مرغی که زیر شکم مرغه! هیچی ...

فکر کنم شما خودت بچه نداری از لحظه ای که بچتون ببینی دیگه نمیتونی ازش بگذری شاید خیلیا موقعیت نداشته باشن بچه پنج هفته ای رو سقط کنن اون جنین با بچه ای که به دنیا آوردی و بغلش کردی زمین تا آسمون فرق داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم شما خودت بچه نداری از لحظه ای که بچتون ببینی دیگه نمیتونی ازش بگذری شاید خیلیا موقعیت نداشته ...

من خودم بچه دارم و از همون ثانیه اول میدونستم که تشکیل شده ان. یک‌ثانیه از حضورشون برام کمرنگ نشد هیچ وقت. چه وقت مثبت شدن چه الان!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش