2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا زیر پوستی باید اول بخور بدی بعد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
پانژل متاسفانه جوش رو خوب میکنه ولی جاش میمونه من نمیگم دکتر داروساز گفت برای همین استفاده نکردم ادا ...

خب گلی یکم درمورد اداپلن توضیح میدی واسم نحوه استفاده واینا

خب گلی یکم درمورد اداپلن توضیح میدی واسم نحوه استفاده واینا

اداپالن یه ضد جوشه خیلی هم ارزونه غروب ها بعد اینکه صورتت رو با شوینده شستی و تونر زدی این پماد رو روی جوش ها میزنی روش هم حتما از ابرسان یا نرم کننده استفاده کن چون پوست رو خشک میکنه ( حالت لایه بردار داره)

اگه پوست خشکی داری و جوش فعال نداری ( جوش های قرمز ) یعنی مثلا فقط زیرپوستی داری کرم AHA ( اسید میوه) مارک سی گل بگیر هفته ای ۲ شب بزن به پوستت ( وقتی میزنی دیگه نور لامپم نخوره به پوستت ) فرداش هم حتما ضدافتاب بزن اگه ضدافتاب اینا نمیزنی اصلا استفاده نکن برات بدتره 

خودم پیج این خانم دکتر رو دنبال کردم از دکتر پوست برام بهتر نتیجه داد تو اینستاس: dr.atena20200

اداپالن یه ضد جوشه خیلی هم ارزونه غروب ها بعد اینکه صورتت رو با شوینده شستی و تونر زدی این پماد رو ر ...

وای عزیزم خیلی لطف  کردی اینقد مفصل واسم توضیح دادی😘❤