سلام دوستان من یه بار تجربه سزارین داشتم حالا میخوام واسه بار دوم اقدام کنم خواستم بدونم سزارین دومتون چطور بود نسبت به اولی اینم بگم سزارین اولم مشکلی نداشتم
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
دومی هم مثل اولی ولی من با اختلاف۶سال بود برام راحتتر بود اما جاریام هر دو با اختلاف ۱ونیم سال سز کرذن میگفتن اولی اصلا اذیت نشدیم تو دومی مرگ بچشم دیدیم!
من اولی برا طبیعی رفتم بعد طول کشید و سزارینم کردن برا دومی دیگه مستقیم بایستی سزارین شم و شدم و ...
اره منم اول طبیعی بودم ولی اصلا دردم نگرفته بود رفتم دکتر و بعد بهم آمپول فشار زدن و قلب بچم داشت افت میکرد دیگه امپولفشار و قطع کردن فرستادنم سزارین اورژانسی منم لحظه آخر خوشحال شدم سزارین شدم
میگن اونایی که سزارین میکنن بعد سزارین شکمشون مثل قبل بارداری تخت نمیشه درسته؟
توهم بعد زایمان اول که بچه اومد شکمت گنده موند؟
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️