2777
2789
عنوان

قشم ودرگهان

316 بازدید | 20 پست

سلام شب زنده داران بچه هامن میخوام برم قشم واسه خرید عمده اونایی که رفتن تازگی ایا به صرفه بری یانه باتوجه به این وضع دلار میصرفه 

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=213759338]وای اره خیلی خوبه دختره دیروز تاپیک خریدی گذاشته بود قشم و درگهان رفته بودچقدر چیز خوشمل خریده بود خ ...[/QUOTمن سال ۹۷ رفتم خیلی خوب بود ول یی الان ونمیدونم

من قبلا رفتم حدود چهار سال پیش ولی آی خرید کردم انقدری خرید کردم که ماشین جا نمیشد.۴ تا جین پنج تمنی گرفتم الانم میپوشم جنسش اصل، همه جام پر بود از چینی و وسایل هاشون عالی بود

مَن اُمیدَم به خُدا، بَعدِ خُدا هَم به خُداست...🌸💛
من قبلا رفتم حدود چهار سال پیش ولی آی خرید کردم انقدری خرید کردم که ماشین جا نمیشد.۴ تا جین پنج تمنی ...

اره میگم منم ۳ سال پیش رفتم خیلی خوب بود پشیمون شده بودم چرا بیشتر نخریدم هنوز بافتا رو می پوشم خیلی خوبه ولی الان نمیدونم میصرفه یا نه واسه فروش میخوام 

اره میگم منم ۳ سال پیش رفتم خیلی خوب بود پشیمون شده بودم چرا بیشتر نخریدم هنوز بافتا رو می پوشم خیلی ...

والا پارسال عموم اینا رفتن گفت فرقی با بازار خودمون نداره دیگه نمیدونم

اگه رفتی پاساژ هاشون که قیمتاش معمولیه واسه فروش برو درگهان قسمت بازار تاریکش که همه چی درهم برهم و ارزونه

مَن اُمیدَم به خُدا، بَعدِ خُدا هَم به خُداست...🌸💛
والا پارسال عموم اینا رفتن گفت فرقی با بازار خودمون نداره دیگه نمیدونم اگه رفتی پاساژ هاشون که قیمت ...

ممنون فوقش یک ریسکی میکنم اگه گرون بود زیادنمیخرم

دیگه مثل قبل نیست اما بازم برا عمده بد نیست لباس عمده به نظرم بازار هفده شهریور مشهد هم خوب باشه

ممنون عزیزم خودم مشهد هستم

دیگه مثل قبل نیست اما بازم برا عمده بد نیست لباس عمده به نظرم بازار هفده شهریور مشهد هم خوب باشه

شما کی رفتی

تا ۵۰ م

خوبه میتونی چیزای خوبی بخری حداقل بعضی چیزا قیتمش نصف میشه منم دو دل چقد خرید کنم پول همسرم ی دریافتی داشته از پروژه ش گفتم سفر برم طلاهم بعدش بخرم اگه اونجا خوب بود همه رو خرید میکنم ولی فکر کنم باید برگ.سبز بگیریم چون اینجوری ک من خرید کنم فکر میکنن چتربازم😂