2777
2789
عنوان

اقوام داغون من😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای واقعا بعضیا خیلی گوه میخورن

گوووه مفتا مفت😐😑

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
اگه اینو که بتونم بگم تمام حرصم خالی میشه 😂

ناموسا بگو قید همه چیو بزن🤣🤣

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫

فامیلهای ما تا دو روز به عقد مونده هیچکس خبردار نمیشه تازه من میخوام بعد از عقد محضری دخترام بهشون بگم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
تقصیر بابامه میگه بزرگتر های فامیل باید باشن ولی به پیر به پیغمبر خواستگاری باید خصوصی باشه

خوب بابات شاید ذوق داره بالاخره اونا اقوام باباتن دوست داره باباتم خودشونشون بده نمیدونه مثلا توی دل اون آدما وی میگیذره تو نوجه نکن

تقصیر بابامه میگه بزرگتر های فامیل باید باشن ولی به پیر به پیغمبر خواستگاری باید خصوصی باشه

حالادیگه حضورداشتن وخواستگارت هم ازطرف پدرت تاییدشده سعی کن اعتنایی نکنی به حرفهاشون وفکرت رودرگیرنکن،اهمیت نده گلم

دقیقا

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀