2777
2789
عنوان

اقوام داغون من😐😐

449 بازدید | 42 پست

سلام  

من امشب یه خواستگار داشتم 

آشنا هستن تقریبا 20 سالی هست که رفت و آدم داریم (پسره دوست پسرمه) 

از لحاظ مالی خیلی پولدار هستن 

از لحاظ قیافه از نظر من خیلی خوشتیپه و خوش لباس

خلاصه در حدی بود که پدرم به زبون بی زبونی مهر تاییدشو زد 

فقط مشکل سنشه که کم سن هست وگرنه همه چیزش عالیه  

از نیم ساعت پیش که رفتن عمه من یه بند داره بدشو میگه و توهین میکنه 

زنعموم هم چون پسرش خواستگار من بوده جواب رد دادم همش داره تیکه متلک میندازه من با اینا چکار کنم

یعنی میخوام سرمو بکوبم تو دیوار😐😐

واقعا باهاشون چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم باباته

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

چرا گذوشتین به این زودی خبردار بشن همه 😑 

بنظرم یه گوشت در باشه یکی دروازه ولی ماشاالله بگو و صدقه بنداز 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

هیچ کار ایشالله خوشبخت بشی خرف مردم تموم میشه ولشون بگو تو راس میگی تو بهتر از من میدونستی من چجوری خوشبخت میشم حالا که داری به خواسته ات میرسی نباید مهم باش که برو فقط عشق کن

بگو گوه نخورین به اونا چه😐

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫