2777
2789

سلام خانوما دو روزه ما مشکلمون خیلی جدی شده دیگ خسته شدم از روزی که عقد کردیم ۳ روز خوب بودیم ده روز دعوا جوونی نفهمیدم زود ازدواج کردم  خیلی اخلاقای بدی داره کسی بوده با وجود بچه طلاق گرفته باشه پشیمون نشده باشه بچم ۲ و خورده ای سالشه هر هفته شاهد دعوای ماست منم کشش ندارم دیگ تو رو خدا راهنماییم کنید اینقدر گریه کردم خسته شدم

اوایل عقد به خاطر حرفاش میخواستم جدا شم و چقدر بابام غصه میخورد و اشک میریخت عذرخواهی میکرد ازم گفت پول بهش میدم بره اگ طلاق نداد رفتیم مشاور خام شدم برگشتم و از مهر طلاق ترسیدم میگم کاش همونموقع جدا شده بودم 

الان از دوستام از فامیل خجالت میکشم از اینکه پدر مادرم خجالت زده بشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله ازدواج کردین؟ بزرگترین بحثتون سر چیه؟

۶ ساله تقریبا سر هرچیزی بحث بزرگ نداریم امروز اتمام حجت کردم باهاش گفتم بریم جدا شیم گفت باشه و یخورده نوشته نوشت ک فلان چیز برا تو و نمیدونم بچه فلانو دیگ نمیدونم از ته دل نوشت یا نه  ولی انگار غمش نبود 

عزیزم باید شرایطتتو بسنجی. خانوادت پشتیبانت هستن؟

شوهرت بچتو بهت میده  واگر نداد توانایی دوریشو داری 

و اگر بچت پیشت موند میتونی تنها بزرگش کنی ؟

پس انداز داری ؟

به حرف مردم اصلا گوش نده ولی ببین که خانوادت تورو با ی بچه قبول میکنن 

اگر جواب همه این سوالها رو دادی میتونی تصمیم بگیری 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
عزیزم باید شرایطتتو بسنجی. خانوادت پشتیبانت هستن؟ شوهرت بچتو بهت میده  واگر نداد توانایی دوریش ...

اره خونوادمم پشتمن ففط تنها ناراحتیم خجالتیه که باید از اطرفیان بکشم از اینکه خونوادم تا حالا اینقدر ابرو دار زندگی کردن و حالا هرروز باید بپرسن ازشون چرا طلاق گرفته دخترت ضمن اینکه من بچه اولم میترسم برا اونا بد شه 

۶ ساله تقریبا سر هرچیزی بحث بزرگ نداریم امروز اتمام حجت کردم باهاش گفتم بریم جدا شیم گفت باشه و یخور ...

اخه سر بحث های الکی و تو و من کردن که جدا نمیشن

مهارت ندارین هر دوتون 

برو روی مهارت های ارتباطیت کار کن ۵۰ درصدش شمایید 

حداقل سهم خودتو به جا بیار 

قطعا نصفش حل میشه 

چند سالتونه؟ 

عزیزم باید شرایطتتو بسنجی. خانوادت پشتیبانت هستن؟ شوهرت بچتو بهت میده  واگر نداد توانایی دوریش ...

گفت تا ۷ سالگی میدم بقیشم هرچی خودش گفت البته اینارو نوشت رو کاغذ دیگ نمیدونم بازیشه یا ن 

ببین اختلاف نظر داشتن شما طبیعیه 

ولی ببخشید اینو میگم مثل سگ و گربه افتادن به جون هم غلطه

جنگه مگه !!!! 

بعد جالبه میگی بحث خاصی و مسئله بزرگی نداریم 

بعد این وسط طلاق چیه؟