وای دیگه دارم روانی میشم چه کنمممم همسایمون سه تا بچه داره چه بچه هاشون چه خودشون بی فرهنگن دو شب میرن با توپ فوتبال بازی با توپ میزنن تو در وصدا ایجادمیکنن هرچقدر بهشونم بگی فایده نداره سه تا بچه بی ادب داره همش بپر بپر بیا در خونه وبزن و فرار کن بچش داره فوتبال بازی میکنه میره یه عالمه بچه جمع میکنه من و میبینه جا خاله میگه خَلهههههه قشنگ کشدار و با داد برام آب میدی بهش یبار دادم دوباره در میزنه خَلهههه برااین شیش نفرم آب بده رفتم بیرون یه لحظه منتظر اسنپ بودم یهو هی تاب میخورد تاب میخورد پشتک میزد با پشت و پشتک اومد تو صورتمون که اگه نرفتیم عقب خدامیدونه چی میشد خانوادش که از اون بد تر چهار صبح آهنگ بزار تو کوچه بزن برقص قلیون و...روانیم تازه اینا یک دوم کارایی که میکنن هم نیست از بس مردم ازارن
یه چوب پنبه باید همون موقع که دهنش و باز کردی میکردی دهنش یا میگفتی ببند مگس نره
وای روانیمون کردن باورت میشه آخر سر خونه رو با ضرر فروختیم ریخت طرفو نبینیم هیچ کاری هم نمیشد کرد چون طرف خیر سرش کله گنده بود ولی در حقیقت هیچ عنی نبود 🙄
ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم. به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست. بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم. اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
نفهم به تمام معنا پدرم میگفت چند هفته قبل پا شده اومده دفتر هی میگه همسایتون بودمو فلان و اینا که مثلا پول مشاوره نده
پدرمم قشنگ گفته نه ما تا الان شما رو ندیدیم 😂😂طفلی دماغ سوخته شده جلو همه مشتریا 🤣
ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم. به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست. بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم. اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
با توجه به اینکه شما صاحب خونه هستی و اونا مستاجر ، اونا راحت تر میتونن برن
شازده کوچولو گفت : از کِی اوضاع بهتر میشه؟! روباه گفت: از وقتی بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره🎶 اگر دیر جواب میدم به این خاطره که زیاد آنلاین نمیشم و اعلاناتم رو چک نمیکنم🙏🏻🧡
اگ همسایه طبقه بالایی ما همسایت بود پس چیکار میکردی ۴ سال اومدیم اینجا بی شعور بچه ۶ ساله داره خونش پارکت و فرش نمیکنه و یکساعتم بچش نمیبره پارک بهش گفتیم خونت فرش کن انگار نه انگار