2777
2789
عنوان

همسایه های بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست
یادش بخیر تو آپارتمانمون یه مرد نفهم بود ساعت چهار پنج صب تو تراس با صدای بلند اذان داد میزد مارو بد ...

یه چوب پنبه باید همون موقع که دهنش و باز کردی میکردی دهنش 

یا میگفتی ببند مگس نره 

عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراسته‌ام....👍😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چوب پنبه باید همون موقع که دهنش و باز کردی میکردی دهنش  یا میگفتی ببند مگس نره

وای روانیمون کردن باورت میشه آخر سر خونه رو با ضرر فروختیم ریخت طرفو نبینیم هیچ کاری هم نمیشد کرد چون طرف خیر سرش کله گنده بود ولی در حقیقت هیچ عنی نبود 🙄

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
وای روانیمون کردن باورت میشه آخر سر خونه رو با ضرر فروختیم ریخت طرفو نبینیم هیچ کاری هم نمیشد کرد چو ...

خوب کردید 👍👍👍

عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراسته‌ام....👍😜
جدی شکایت نکردن همسایه ها ازش ؟؟؟

نه طرف کله گنده بود بابا 

نفهم به تمام معنا پدرم میگفت چند هفته قبل پا شده اومده دفتر هی میگه همسایتون بودمو فلان و اینا که مثلا پول مشاوره نده 

پدرمم قشنگ گفته نه ما تا الان شما رو ندیدیم 😂😂طفلی دماغ سوخته شده جلو همه مشتریا 🤣

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

دعای علقمه بخون به نیتشون و سوره کوثر 

هر روز علقمه با ۱۰۰ تا سوره کوثر 

انشاالله برن از اونجا شمام راحت بشی 

با توجه به اینکه شما صاحب خونه هستی و اونا مستاجر ، اونا راحت تر میتونن برن

شازده کوچولو گفت : از کِی اوضاع بهتر میشه؟!                      روباه گفت: از وقتی بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره🎶  اگر دیر جواب میدم به این خاطره که زیاد آنلاین نمیشم و اعلاناتم رو چک نمیکنم🙏🏻🧡

اگ همسایه طبقه بالایی ما همسایت بود پس چیکار میکردی ۴ سال اومدیم اینجا بی شعور بچه ۶ ساله داره خونش پارکت و فرش نمیکنه و یکساعتم بچش نمیبره پارک بهش گفتیم خونت فرش کن انگار نه انگار 

خدالعنت کنه همسایه نفهم رو