2777
2789
عنوان

شیردهی کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 23 پست
وای نگو منم پدرم در اومده😂ولی خودم خوشم نمیاد شیر خشک بدم. دختر من یه سینمو میخوره اونیکی رو هم ب ز ...

انقدر خوبه شیرخشک نمیدونی که...من سر اولی پدرم دراومد اگ تجربه الان داشتم اونم شیر خشکی میکردم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک حالم از شیردهی بهم میخوره...دومی رو شیرخشکی کردم البت شیرم نداشتم و کم بود

واى چه عجب من يكى مثل خودم ديدم يعنى باورت نميشه چقدر از شيردهى نفرت دارم دقيقا شيرمم كم بود بيچاره شدم 

استارتر قطره شيرافزا بخور و دلستر  موثر بود برا من 

واى چه عجب من يكى مثل خودم ديدم يعنى باورت نميشه چقدر از شيردهى نفرت دارم دقيقا شيرمم كم بود بيچاره ...

بیا بغلم..اولا همه مخالفت میکردن مخصوصا مادرشوهر م...ولی واقعا توان نداشتم... الان همه میگن خوب کاری کردی جز مادرشوهر م😂😂😂😂 طایفه خودم میگن خوب کردی جون نداشتی مادرشوهر م داشت خودشو جر میداد 

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
بیا بغلم..اولا همه مخالفت میکردن مخصوصا مادرشوهر م...ولی واقعا توان نداشتم... الان همه میگن خوب کاری ...

اره من كه مامانم از همه بدتر بود😂😂😂 خودش ده تا مادرشوهر بود يه تنه😂 من اگه برميگشتم همون چندماهم نميدادم🤣🤣🤣

اره من كه مامانم از همه بدتر بود😂😂😂 خودش ده تا مادرشوهر بود يه تنه😂 من اگه برميگشتم همون چندماهم ...

آبجی منم..الان میگ ن خوب کاری کردی شیرخشک دادی😂😂 گفتم پ چرا اولا می گفتی ن ..میگفت منظورم این بود ماه اولو بدی بعد...خداروشکر شوهرم خودش با چشم سینمو میدید و میفهمید ک واقعا ندارم

چکار کنم ک شیرم بیشتر شه؟

آب زیاد بخور.. مایعات کلا سوپ و آش مخصوصا

البته حواست باید به نفخش باشه.. استرس خیلی موثره که شیرت کم بشه.. اگه دختره رازیانه خوبه اگه پسره نه. 

آقا هستم.