2777
2789
بچه ها اگه فیلمی دیدین که خوشتون اومده لطف میکنین اسمشو بگین جدیدا فیلم پدر ان دیگری رو دیدم بد نبود شماها هم اگه فیلم قشنگ دیدین معرفی میکنین
قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جدیدا تو سینما اینارو دیدم کوچه بی نام ابد و یک روز بعدا دانلود کن عالین سالوادور هم طنز خوبی بود قبلا هم جامه دران و نهنگ عنبر قبل تر ها :خط ویژه-انتهای خیابان هشتم -فیلمای اصغر فرهادی که عالی
فیلمهای فرهادی رو دیدم خودمم منتظر کوچه بینام و ابد و یک روزم به نظرت کدومش قشنگتره
قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
من از بیکاری رمان کسی پشت سرم اب نریخت رو دیدم ولی اخرش غمگین بود حالا مثل اینکه جلد دومشم هس که نسخه مجازی نداره
پریا جون تو مود افسردگیم یه چیز شاد معرفی کن عشقم