2777
2789
عنوان

بنطرتون کی عروسی بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم از کرونا میترسم. چکارکنم بنظرت . 

الان که همه واکسن زدن بعد تعداد کم باشه ولی حتما بگیر آرزوی هر دختریه لباس عروس وجشن براش

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
الان که همه واکسن زدن بعد تعداد کم باشه ولی حتما بگیر آرزوی هر دختریه لباس عروس وجشن براش

اره میگیرم اما خانوادم الان سرماخوردگی دارن .ازین میترسم

الان دودل هستم که الان بکیرم یا دم عید که هوا گرم شد

اره میگیرم اما خانوادم الان سرماخوردگی دارن .ازین میترسم الان دودل هستم که الان بکیرم یا دم عید که ...

اخه خانوادت مگه بیشتر از 3 هفته طول میکشه؟ تااون موقه اگ حالشون وخیم نیست خوب میشن و انتقال نمیدن به بقیه 

اخه خانوادت مگه بیشتر از 3 هفته طول میکشه؟ تااون موقه اگ حالشون وخیم نیست خوب میشن و انتقال نمیدن به ...

افرین دقیقا همینطوره .

بخدا هرروز زودتر بگیرم بهتره‌ بخاطر مخارج. ماباید تمام پول عروسی رو خودمون بدیم. بخدا قرض و وام گرفته شوهر. و باید قسطاشم خودمون بدیم.