2777
2789
عنوان

سمنانی ها میشه بیاین

434 بازدید | 19 پست

سلام به همتون 

من جواب درخواست انتقالم اومده اول پزشکی آزاد تهران قبول شدم الان پردیس سمنان 

میشه درباره سمنان بگین 

امنیتش مرکز خرید رفتار مردم و آب و هوا و ....

ممنونم ❤

از هر نظر عالیه.مردمش خیلی اروم و مقرراتین.امنیتش بالاست.

شهر ساکتیه.کسی ب کسی کاری نداره.مرکز خرید فراوون داره.

اب وهوا بیشتر اوقات گرمه.یعنی تابستونا ک خیلی گرمه.زمستونا در حد بارون خیلی سرد نیست.

کلن شهر خیلی اروم و خوبیه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
از هر نظر عالیه.مردمش خیلی اروم و مقرراتین.امنیتش بالاست. شهر ساکتیه.کسی ب کسی کاری نداره.مرکز خرید ...

وای ممنون 😍😍😍😍😍

دقیقا دنبال همچین شهری بودم مرسی 😁😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تبریک پست قبلیتونو خونده بودم اون موقع معلوم نبود قبولی چی شد آزاد نرفتین آخه من امسال کنور مید ...

سلام عزیزم مرسی ازت 

من با کارنامه سبز انتقالی گرفتم اگه نمیدونی چه جوریه بگو واست توضیح بدم 

دانشگاه آزاد دو نوع داره آزاد و خودگردان آزاد شهریه آزاد از ۱۴ تومن شروع میشه خودگردان آزاد از ۱۷ تومن من خودگردان آزاد بودم بعد دانشگاه آزاد هیچ نظارتی روش نیست هر چه قدر بخوان بهش اضافه میکنن ولی الان که پردیسم نهایتاااا ترمای آخر ۱۴ تومن بشه الان حدود ۹ تومن ۱۰ تومنه بعد نظارت دانشگاه رو داره و کلا خیلی خیلی خیلی خوبه 

خلاصه ک دانشگاه آزاد ها رو آخر آخر آخر بزن سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم 

موفق باشی😊

سلام عزیزم مرسی ازت  من با کارنامه سبز انتقالی گرفتم اگه نمیدونی چه جوریه بگو واست توضیح بدم&n ...

سلام ممنونم از پاسخگویتون من درست برعکس فکر میکردم یعنی آزاد بهتره از پردیس ولی اینجوری که شما میگین پردیس بالاتره

چه خوب 😍🥺 عزیزم ببخشید تراز هاتون تو آزمون قلمچی چند بود؟ و کلاس هم میرفتین؟  خیلی ممنون م ...

من در طول سال بعضی وقتا کلاس میرفتم .ترازام در حد ۵۹۰۰ یا ۶۰۰۰ بود