خانوما حافظم کم بود از دوران مدرسه و تمرکز نداشتم الان دیگه بدتر شدم ۲۸ سالمه یه بچه دارم رانندگی رو گداشتم کنار به خاطر عدم تمرکز تو زندگی دچار مشکلم شوهرم غر میزنه وقتی دکتر هست و با دارو خوب میشی چرا نمیدی ؟ به یه دکتر همینطوری مشورت کردم گفت ریتالین یه مدت بخوری ولی میگن عوارص داره به نظرتون چیکار کنم ؟ بگم ریتالین بنویسه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همینجوری نخور قشنگ برو پیش متخصص بررسی کنه اگه تشخیص داد باید ریتالین بخوری اونوقت استفاده کن
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
من ندیدم که بیمار خودش به دکتر پیشنهاد بده براش چیزی بنویسه بلکه این دکتره که تعیین میکنه بیمار چی بخوره.
ما نمیتونیم بگیم بخور یا نخور.
شما پیش یک روانپزشک واقعا باتجربه و خوب برو ببین چی میگن
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
خوب دکتر میخواست بنویسه عوارصش ترسیدم دارو دیگه داد و لی میگه باید ریتالین بخوری
اتفاقا واسه اونایی که مغزشون عادیه عوارض داره وگرنه افرادی که اختلال توجه دارند مثل بچه های بیش فعال بخش هایی از مغزشون درست کار نمیکنه و ریتالین اون بخش ها رو فعال میکنه تا عادی بشه و همچنین برای افزایش تمرکز باهاشون تمرین و بازیهای مختلف هم میکنند.
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊