2777
2789
عنوان

وسایلم خود ب خود گم میشن

680 بازدید | 20 پست

سلام 

من اولین بار پیمانه شیرینی پزی‌م خود ب خود گم شد همه جا رو زیرو رو کردم پیداش نکردم همیشه هم ی جای مخصوص بود

بار دوم ساعت مچی‌م ک توی باکس تو اتاقم بود یدفه غیب شد 

الانم یه پلاک طلا ک با بقیه طلاهام تو جعبه بود غیبش زده هیچکسم ورنداشته جعبه طلاهامم یه جای مخصوص بود ک هیچکس از جاش خبر نداشت 

خیلی ناراحتم و ذهنم درگیره نمیدونم چیکار کنم😖😔

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنا بردنش😬

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
جنا بردنش😬

آخه هیچکی نیومد خونمون ک دست بزنه بهشون

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

وسایل منم میدزدن بی تربیتها😑چند روز پیش یه کش موی خوشگل خریدم یادمه شب آوردم به شوهرم نشون دادم گفتم همسرم بااین کش میخوام خودمو برات خوشگل کنم.بعد تو دستم بردم گذاشتم تو اتاق.چندروزه که اتاقو زیرو رو میکنم نیست که نیست.آب شده رفته تو زمین.هرچی میگم بیارید بذارید سرجاش نمیارن.حسودای پلاستیکی😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
وسایل منم میدزدن بی تربیتها😑چند روز پیش یه کش موی خوشگل خریدم یادمه شب آوردم به شوهرم نشون دادم گفت ...

🤦🏻😂

آخه هیچکی نیومد خونمون ک دست بزنه بهشون

خاهرم میگم جن برده😬 باز میاره معلوم نیسد ولی کی مال منم گوشواره طلام یک لنگش گم شد پیدا نشد تو جعبه بود اصن عجیب گم شد😎

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
کار اجنه است 

واقعا یا شوخی میکنی؟

خاهرم میگم جن برده😬 باز میاره معلوم نیسد ولی کی مال منم گوشواره طلام یک لنگش گم شد پیدا نشد تو جعبه ...

شوهرم پنج تا  انگشتر نقره داشت همش یهو گم شدن همشم روی میز تلویزیون بودن 

اخرین بار باز یه انگشتر خرید اومد خونه خابید انگشترو گذاشت بالا سرش وقتی بیدار شد نبودش کل خونه رو زیرو رو کردیم پیداش نکردیم بعد از دوماه تو ماشین پیداش کردیم جالب اینه ک داشبورد ماشینو صد بار بعد از اون باز کردیم 

واقعا یا شوخی میکنی؟

پس کجا رفته من از بچگی بهشون شک داشتم وقتی وسایلم گم میشد بهشون فحش میدادم نمیدونم چرا بقیه گارد میگیرن یا میترسن کاری به کار ما ندارن فقط اذیت میکنن 

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏