2777
2789
من الان ده هفته کامل هستم برا nt بهم گفته از ۱۱ تا ۱۳ هفته وقت داری تواین مدت بهم نوبت میده؟ آدرسش ...

من خودم آن تی رفتم فرزانه صحراییان 600 یا 670 شد هزینه ش شایدم 570...شماره شو از گوگل بردار و ادرس دقیقش.. برای سونوی رشد هم ک گفتم رفتم پیش حمیرا وفایی ک جنین ‌شناسه  شمارشو بالا برات نوشتم تو واتساپ باید پیام بدی منتظر باشی تا جواب بدن ببینن بهت نوبت میدن یا نه  هزینه 599 هزار تومن.. دوتاشون خوب بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم آن تی رفتم فرزانه صحراییان 600 یا 670 شد هزینه ش شایدم 570...شماره شو از گوگل بردار و ادرس د ...

هنوز جواب ندادهدفعلا محض احتیاط یه نوبت اینترنتی پیش ادیب گرفتم تاببینم وفایی جواب میده یانه. مرسی از راهنماییت عزیزم💐

هنوز جواب ندادهدفعلا محض احتیاط یه نوبت اینترنتی پیش ادیب گرفتم تاببینم وفایی جواب میده یانه. مرسی ا ...

امروز ک جمعه هست شاید جواب نده اصلا.. حالا ببین شاید فردا تا ظهر یا عصر جواب میده یا نه

هنوز جواب ندادهدفعلا محض احتیاط یه نوبت اینترنتی پیش ادیب گرفتم تاببینم وفایی جواب میده یانه. مرسی ا ...

شما واسه دکتر وفایی راحت نوبت گرفتین؟؟؟ من پزشکم بهم نامه داده  واسه دکتر وفایی ، نمیدونم  بهم وقت میده  یا نه. گفته دو هفته دیگه انجام بده