2777
2789

خانوما.دخترم 11ماهشه.از وقتی به دنیا اومده تا الان ی شب از دستش درست و حسابی نخوابیدمـ دوبارم بردمش دکتر گفتن رفااکس داره و تا دوسالگی همینه.ولی حتی دارپی رفلاکسم دادم اثر نداشت.وقتی میخاد دندون دربیاره ک دیگه خیلی بیقرار میشه و گریع میکنه.بنظرتون چکار کنم.دیگه بریدم از بیخوابی.بس ک شبا نمیخابم و کمبود خاب دارم نظم زندگیم بهم ریختع.مدام با شوهرم دعوا دارم وعصبیم.تو رو خدا ی راهکار بدین😓

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره ای نداری جز تحمل بنظرم سخت نگیر دوره بگزره راحت میشی

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

اگه تو غذا خوردن اذیتت نمیکنه سیرش کن شبا شاید راحت بخوبه یه ابجوشه نبات یا یه چایی خیلی بیرنگ بش بده بخوره شاید راحت خوابید این نصیحت مادرشوهر مه گاهی وقتها میگه یه چایی بی رنگ بش بده بخوره تا معدش سبک بشه نمیدونم تا چه حد علمیه ولی حرف پیرزناس دیگه

پسرم دوسالشه....همینه..زندگیم جهنمه

واقعا؟بخدا من ک دیگه بریدم.بچه اولم خیلی خوب و اروم بود اصلا نفهمیدم چجوری بزرگ شد.ولی این پدرمو دراورده😭

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
😒😒😒دخترمنم همینطور بود الان ۳سالشه هنو بیدار میشه 

این قشنگ نیم ساعت ب نیم ساعت پا میشه.تا میاد خابم ببره گریش درمیاد باز😭😭😭

چاره ای نداری جز تحمل بنظرم سخت نگیر دوره بگزره راحت میشی

بخدا ب هیچ کاریم نمیرسم صبا همش در حال چرت زدنم.با شوهرمم ک همیشه دعوامونه

دخت منم ۲۰ ماهشه همینه . کلا بچه های دورو برم همینن .علتش چیه خدا داند

ینی دختر شمام شبا زیاد از خواب بیدارتون میکنه؟

میدونم عزیزم ۳سال وضعیت منم اینه هیچیشم نیستا الکی

حالا من همیشه نگرانم نکنه چیزیش باشه.حاضرم بیخابی رو تحمل کنم فقط چیزیش نباشه😓

اگه تو غذا خوردن اذیتت نمیکنه سیرش کن شبا شاید راحت بخوبه یه ابجوشه نبات یا یه چایی خیلی بیرنگ بش بد ...

مرسی گلم من حتی ب بچم دیفن هیدرامین و پروفن هم میدم اثر نمیکنه.خوابش نمیره

واقعا؟بخدا من ک دیگه بریدم.بچه اولم خیلی خوب و اروم بود اصلا نفهمیدم چجوری بزرگ شد.ولی این پدرمو درا ...

منم داغونم...میشینم ازدستش گریه میکنم

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚