2777
2789

راجب چی؟

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجب چیه؟

لطفا بیا تاپیک اخرم

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
سلام عزیزم،هیچی مثل قبل فعلا موندم و هیچ اقدامی نکردم،بچه ام دنیا اومد نیومد

خدایاا چه آدمایی،بزرگتری کسی نداره؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بزرگتراشم نیومدن پیش بچه م،به باباش زنگ زدم گریه کردم گفت به حرف من گوش نمیده

خدا ازش نگذره،بچه هاش بزرگن؟ بااونا رفتارش چطوره؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خدا ازش نگذره،بچه هاش بزرگن؟ بااونا رفتارش چطوره؟

با اونا که عالیه،اصلا نمیدونم چرا انقدر دلش از من سیاهه،هرکی میره پیشش باهاش حرف میزنه که راضی شه من برگردم یه مشت حرف بی سرو ته تحویلش میده

با اونا که عالیه،اصلا نمیدونم چرا انقدر دلش از من سیاهه،هرکی میره پیشش باهاش حرف میزنه که راضی شه من ...

تصمیمت چیه؟ رفتاربچه هاش چطوربود باهات؟ کاش ازدواج نکرده بودی باهاش،طفلی بچه چطوردلش اومده نیادببینه

تصمیمت چیه؟ رفتاربچه هاش چطوربود باهات؟ کاش ازدواج نکرده بودی باهاش،طفلی بچه چطوردلش اومده نیادببینه

تصمیمم اینه صبر کنم شاید کوتاه اومد،من با بچه هاش مثل بچه خودم رفتار میکردم

اشتباه کردم،ازدواج با مرد بچه دار اشتباه محضه