ماهدخت_بانو مدیر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 287 عنوان درخواست کمک از دوستای کرمانشاهی | مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 18 پست سلام به همهخانمای کرمانشاهی محبت کنن اگه براشون مقدوره بهم درخواست دوستی بدن یه سوال داشتم.ممنونم 1400/08/09 | 12:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11801 تصمیمم اینه صبر کنم شاید کوتاه اومد،من با بچه هاش مثل بچه خودم رفتار میکردم اشتباه کردم،ازدواج با م ... منم همسرم بچه داشت به غلط کردن افتادم پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
ماهدخت_بانو مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 287 منم همسرم بچه داشت به غلط کردن افتادم آخه شوهر من از حد و اندازه خارج زوم میکرد روی من،خیلی اذیتم کرد،الان که فکر میکنم میگم چطوری اون شرایطو تحمل میکردم
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11801 آخه شوهر من از حد و اندازه خارج زوم میکرد روی من،خیلی اذیتم کرد،الان که فکر میکنم میگم چطوری اون شرا ... بچه ها باهات خوب بودن؟ جوری بود اگه نباشی بهونه ات بگیرن؟ بزرگن؟ پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
ماهدخت_بانو مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 287 بچه ها باهات خوب بودن؟ جوری بود اگه نباشی بهونه ات بگیرن؟ بزرگن؟ آره باهم خیلی خوب بودیم،کلاس پنجمنقاعدتا باید بهونه میگرفتن ولی من خبر ندارم