2777
2789
عنوان

خواهرم بخاطر

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست
پس پیگیر شید؛ حتما جواب میده

مامانمو بابام دیگه اصلا حال و حوصله ی پیگیر شدن رو ندارن والا . 

اینقدر تو تابستون اداره ی آموزش و پرورش رفتن برای اینکه خواهرم رو تو مدارس شاهد ثبت تام کننن ک دیگع نا برای پیگیری هم ندارن . 

بنظرت چیکار کنیم؟

دلم واس خواهرمم میسوزه

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
عزیزمم.. بهش دلداری بدید  دفعه بعد با دقت بیشتر جواب بده حتما نمره بهتری میگیره نمیتونید برید ...

ن والا امکان اینو نداریم . 

مامانو بابام از بس رفتن آموزش و پررورش برای مدرسه خواهرم ک دیگه نای پیگیری ندارن . 

خواهرمم داغوون شده😔

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانمو بابام دیگه اصلا حال و حوصله ی پیگیر شدن رو ندارن والا .  اینقدر تو تابستون اداره ی آمو ...

خودت نمیدونی همراهیش کنی و پیگیر شید؟

پارتی ندارین کارتونو راه بندازه؟

ولی از نظر من با خواهرت صحبت کن متقاعدش کن ک اینا اصلا اصلا تو آینده‌ش تاثیر نداره، مهم اون اصل کاریه‌اس

فعلا اولایه ساله مطمئنا میتونه جبران کنه، درستی دیگه‌شم اگه خوب باشه خب معدلش نمیاد پایین

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

*درسای دیگه...

اشتباه تایپ کرده بودم

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
ان شاء الله خواهرت و خودت همیشه موفق باشین😍❤

ممنونم گلم . 🧡😘

خودت نمیدونی همراهیش کنی و پیگیر شید؟ پارتی ندارین کارتونو راه بندازه؟ ولی از نظر من با خواهرت صحب ...

ن بخدا ‌ .

آره درسته