2777
2789
عنوان

خواهرم بخاطر

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست
.  میگه جبران هم بکنم  بخام بقیع امتحانامو ۲۰ هم بدم ، معدل ترم اولم میشه ۱۸ و ۸۷ ص ...

تیزهوشانع؟

عزیزم ببین داخل آزمونا ثبت نامش کنید تستی یاد بگیره؛ واقعا چند سال بعد ب این نتیجه میرسه ک وقتشو ب هدر داده؛ نمره اصلا مهم نیست

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
بهش گفتم ‌ مامانمم بهش گفت .معلمشم گفت . اره کلاس هفتمه .  امتحانش برای ماه مهرع ‌ خواه ...

نمیشه اگه همه درسا ۲۰ بشه فقط نمره ریاضی ۱۵/۵ باشه معدلش تقریبا میشه ۱۹/۶۰ این خیلی خوبه

تاره معدل ۱۸ هم واقعا خوبه

لطفا تاپیک های ختم قرآن منو تگ کنید💙🦋💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بعضی معلما اینطوری حرف نمیزدن الان خیلی از دانش اموزا میتونستن بهتر پیشرفت کنن

اره دقیقا 

معلمش خیلی سخت گیره 

تو پی ویش ، خواهرم پیام میدع میگه نمیشه امتحان جبرانی بگیرید؟ 

معلمش میگه پیام نده فلان نکن .‌

همینجور هم میگه جبران کنید اما من این امتحانتونو حساب میکنم😑 . 

الان خواهرمم یکسره داره گریه میکنه

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
نمیشه اگه همه درسا ۲۰ بشه فقط نمره ریاضی ۱۵/۵ باشه معدلش تقریبا میشه ۱۹/۶۰ این خیلی خوبه تاره معدل ...

😔

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
اره دقیقا  معلمش خیلی سخت گیره  تو پی ویش ، خواهرم پیام میدع میگه نمیشه امتحان جبرانی بگ ...

اخی عزیزم چقد بی‌ملاحضه هست دبیرش 

خب چندتا سوال بپرسه خیلی کار سختی نیست

فعالیت های کلاسی خواهرتو در نظر بگیره 

اصلا اگه معلمش میذاره خواهرت ی کار عملی درست کنه بفرسته به معلمش بگه ببین چی میگه شاید گذاشت کار عملی بفرسته و نمره اضاف کردبهش

تیزهوشانع؟ عزیزم ببین داخل آزمونا ثبت نامش کنید تستی یاد بگیره؛ واقعا چند سال بعد ب این نتیجه میرسه ...

نه عزیزم . مدرسه ی شاهد درس میخونه . با کلی زحمت و اینا ، خواهرمو فرستادیم اون مدرسه ک درس بخونه . ‌

الانم یکسره گریه میکنه . چون کلی با تلاش و زحمت برای امتحان ریاصیش خوند . با بدترین شرایط تو خونمون درس خوند . اما استرس و بی دقتیش باعث نمره کم گرفتنش شد

اخی عزیزم چقد بی‌ملاحضه هست دبیرش  خب چندتا سوال بپرسه خیلی کار سختی نیست فعالیت های کلاسی خو ...

خیلی بی ملاحضه ‌س .

خواهرم از دستش داغوون شد امسال . 

کار عملی بعنی چه ؟ 

چطوری کار عملی انحام بده؟ 

معلمش میگه هیچی برام نفرستید هیچی بهم نگیددو اعتراض نکنید و اینا

خیلی بی ملاحضه ‌س . خواهرم از دستش داغوون شد امسال .  کار عملی بعنی چه ؟  چطوری کا ...

کار هملی مثلا چندتا نمونه سوال حل کنه فیلم بگیره بفرسته

اول به معلمش بگو میشه چندتا نمونه سوال حل کنیم بفرستیم به عنوان کار عملی که یکم نمرش بره بالا اگه گذاشت بفرستید

نه عزیزم . مدرسه ی شاهد درس میخونه . با کلی زحمت و اینا ، خواهرمو فرستادیم اون مدرسه ک درس بخونه .&n ...

اگه انقد مهمه براتون، از معلم یا مدیر خواهش کنید امتحان بگیره ازش بازم، زیاد اصرار کنید؛ اگر قبول نکردن برید اداره آموزش و ورش منطقه‌تون پیگیر بشید...

من خودم چند سال پیش کلاس نهم ریاضیمو نمره کمی گرفته بودم، برای انتخاب رشتم باید ی نمره بیشتر میگرفتم، انقد رفتم اداره و اومدم ک بالاخره موفق شدم و یبار دیگه امتحانو دادم

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
کار هملی مثلا چندتا نمونه سوال حل کنه فیلم بگیره بفرسته اول به معلمش بگو میشه چندتا نمونه سوال حل ک ...

آها ‌ 

خواهرم هر روز در حال کنفرانس دادن و حل مسائل ریاضیه بخدا ..

همین امروز یک ویدیو فرستاد برای معلمش ‌.

ولی معلمه امتتخان رو فقط قبول میکنه ب بقیه چبزا کاری نداره عزیزم . 

همونطور ک گفتم هیییییچ اهمیتی ب حرف بجها  نمیده . میگه من این نمره رو ثبت میکنم و اعتراضی نباید باشع

آها ‌  خواهرم هر روز در حال کنفرانس دادن و حل مسائل ریاضیه بخدا .. همین امروز یک ویدیو فرستاد ...

واقعا حرصم گرفت ازش 

اگه اهمیت نمیده چرا میگه کلیپ درست کنید خب مگه خواهرت و همکلاسیاش وقتشون الکیه

اینا عقده این نباید معلم بشن 

اگه انقد مهمه براتون، از معلم یا مدیر خواهش کنید امتحان بگیره ازش بازم، زیاد اصرار کنید؛ اگر قبول نک ...

برای خواهرم زیاد مهمه . برای بابامم خیلی مهمه  ک خواهرم درسش خوب باشهد‌

اما منو مامانم میگیم زیاد مهم نیست تو امتحاناتدبعدی جبران میکنه ولی خب حرف خواهرم مهمه

واقعا حرصم گرفت ازش  اگه اهمیت نمیده چرا میگه کلیپ درست کنید خب مگه خواهرت و همکلاسیاش وقتشون ...

😔😔😔 

خواهرمم از این بابت ناراحته . میگه این معلمه منو نگه میدار پایه هفتم

برای خواهرم زیاد مهمه . برای بابامم خیلی مهمه  ک خواهرم درسش خوب باشهد‌ اما منو مامانم میگیم ز ...

پس پیگیر شید؛ حتما جواب میده

😔😔😔  خواهرمم از این بابت ناراحته . میگه این معلمه منو نگه میدار پایه هفتم

عزیزمم.. بهش دلداری بدید 

دفعه بعد با دقت بیشتر جواب بده حتما نمره بهتری میگیره

نمیتونید برید اداره شهرتون شکایت کنید ازش؟ از ی معلم تو شهرما شکایت کردن برای ی سال حق تدریس نداره 

دبیر هنر بود نمره خیییلی کم میداد خواهرم همه کاراشون انجام داده بود بهشر۱۷ داد به یکی دیگه ۱۳ درصورتی که کارشون ااقعا عالی بود