2777
2789
عنوان

خواهرم بخاطر

360 بازدید | 38 پست

بچها خواهرم بخاطر استرس زیاد و بی دقتیش  ، نمره ی امتحان ریاضیش شده ۱۵ و نیم . .

حالا مدرسه شونم سختگیرن باید میشد ۱۶ . 

الانم هی داره گریه میکنه 

همه سوالاتو جوابا رو بلد بود اما متاسفانه بخاطر استرس زیادش اشتباه نوشت جواب رو . 

معلمشم میگه دیگه واستون امتخان جبرانی نمیذارم ، گفته بقیع امتحانات  رو باید خوب بدید همین . 

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس چندمه؟

هفتم

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
ببرش پیش مشاور

خیلی اضطراب میگیره موقع امتحان . اصلا موقع امتحان حالتش عوص میشع کاملا . 

مشاور نمیتونم ببرم . دوست نداره بیاد‌.  

یکی از دوستاش ۲۰ یکی دیگه ۱۷ شد بقیه بچهای کلاسشم شدن ۱۰ ب بالا

اگه واقعا اینطوره میتونه برا ب معلمش بگه همه رو بلده و از استرس اینطور شده نمرش.ازش پای تخته بپرسه ه ...

ب معلمش اینطور گفته . 

اما معلم میگه من دیگه براتون کاری نمیکنم . نه پرسشی میکنم نه امتحان جبرانی میگیرم . 

گفتع حرفی هن نزنید اعتراض هم نکنید😐

چاره ای نداری باید ببریش چون با این اظطرابش ممکنه بیماری روانی بگیره

😪

خب امتحان بعدیشو جبران کنه

این نمره ها زیاد مهم نیستن ک

اصل کاری کنکوره

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

عزیزم بهش بگو نمره نوبت اول و نوبت دوم خیلی مهم تر هست امتحان های بعدیش رو جبران کنه و نمره بهتری بگیره شاید معلمش اینو در نظر نگیره دیگه

امتحان ابان که خیلی مهم نیس نگران نباشه هنوز تا اخر سال کلی فرصت داره میتونه جبران کنه 

کلاس چندمه؟ اگه متوسطه اول هست  اشکالی نداره که فقط نوبت اول و دوم خیییلی مهمه مستمرا برای انتخاب رشته تاثیر ندارن

فکر کنم چون معدلش میاد پایین ناراحت باشه

لطفا تاپیک های ختم قرآن منو تگ کنید💙🦋💙
خب امتحان بعدیشو جبران کنه این نمره ها زیاد مهم نیستن ک اصل کاری کنکوره

. 

میگه جبران هم بکنم  بخام بقیع امتحانامو ۲۰ هم بدم ، معدل ترم اولم میشه ۱۸ و ۸۷ صدم  ‌. این کجاش خوبه؟!

عزیزم بهش بگو نمره نوبت اول و نوبت دوم خیلی مهم تر هست امتحان های بعدیش رو جبران کنه و نمره بهتری بگ ...

بهش گفتم ‌ مامانمم بهش گفت .معلمشم گفت .

اره کلاس هفتمه . 

امتحانش برای ماه مهرع ‌

خواهرم میگه اگ من بقیه امتحاناتمو اگ ۲۰ هم بشم  ،  معدل نوبت اولم میشه ۱۸ و ۸۷ صدم . بعد میگه این کجاش خوبه؟!

ب معلمش اینطور گفته .  اما معلم میگه من دیگه براتون کاری نمیکنم . نه پرسشی میکنم نه امتحان جبر ...

اگه بعضی معلما اینطوری حرف نمیزدن الان خیلی از دانش اموزا میتونستن بهتر پیشرفت کنن

لطفا تاپیک های ختم قرآن منو تگ کنید💙🦋💙