2777
2789
من خودم ک همینجوری سرمایه گزاری کردم اما شوهرم کارش بورسه نگران این همه ضررشم چون درامدش بورسه

الان قیمت سهام شرکتها بر اساس دلار 10 هزار تومنیه نه دلار 27هزار تومنی فعلی برای همین باید دیر یا زود به قیمت اصلیش بازگرده برای همین لازمه صبر کنید

الان قیمت سهام شرکتها بر اساس دلار 10 هزار تومنیه نه دلار 27هزار تومنی فعلی برای همین باید دیر یا زو ...

درسته،مرســــی،مثلا سهم فجهان من خیلی خرید زدم اما از روز اولش همش ضرر،مثلا عرضه اولیه بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته،مرســــی،مثلا سهم فجهان من خیلی خرید زدم اما از روز اولش همش ضرر،مثلا عرضه اولیه بود

خب وقتی بازار افت میکنه شامل عرضه اولیه هم میشه پیشنهاد میکنم حتی عرضه اولیه رو هم الان به مقدار همون سهمیه بخرید و نه بیشتر و یک مقداری سود کردید بفروشید تا وضعیت بازار مشخص بشه

خب وقتی بازار افت میکنه شامل عرضه اولیه هم میشه پیشنهاد میکنم حتی عرضه اولیه رو هم الان به مقدار همو ...

با این وضع بازار میشه خرید کرد؟؟بازم میترسم بیشترضرر کنم؟

اون رو هم نباید زیاد نگه دارید توی این بازار مثلا 20 درصد سود کردید بفروشید تا تکلیف بازار معلوم بشه

مرســـی ازوقتتون،امیدوارم هرکی ضرر کرده ب زودی جبران شه