2777
2789
عنوان

همه بیاید مشکلمو حل کنید لطفا🤍💖

633 بازدید | 33 پست

میخوام یک برنامه ای از گوگل پلی و بازار نصب کنم . هر کاری میکنم  ، نصب میشه ولی متاسفانع برنامش برام باز نمیشه .. این عکسی که براتون فرستادم رو ببینید . اینطوری میشه برام . از طریق شریت هم هر کاری کردم نصب شد ولی باز نشد . باید چیکار کنم ؟ فردام کلاس دارم

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

منبع اصلی رو تیک زدی ؟

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید برای گوشیت سنگینه که باز نمیشه، کلا ارور میده باز نمیشه؟

ن بخدا . گوشیم سنگین نیست اصلا . فقط نمیتونه این برنامه باز بشع . بنطرت باید چیکارکنم؟ 

باید برم تنظیماتو چک کنم؟ 

آخه انگار ب هیج برنامه ای اجاره ورود نمیده

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
منبع اصلی رو تیک زدی ؟

منبع اصلی چیه گلم؟

ن بخدا . گوشیم سنگین نیست اصلا . فقط نمیتونه این برنامه باز بشع . بنطرت باید چیکارکنم؟  باید ب ...

نگاه برو مایکت یاگوگل بنصب

ادب مثل عطر میمونه هم خود ادم لذت میبره هم دیگران 
ن بخدا . گوشیم سنگین نیست اصلا . فقط نمیتونه این برنامه باز بشع . بنطرت باید چیکارکنم؟  باید ب ...

مدل گوشیت چیه؟ من یه نوکیا وان پلاس داشتم که روش باز نمیشد چون گوشیه ضعیف بود

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
شاید حافظت پره

نه اتفاقا حافظم خوبه 

۶۰ درصد ایناس

منبع اصلی چیه گلم؟

یه قسمتی که به برنامه های جدید اجازه نصب میده

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
مدل گوشیت چیه؟ من یه نوکیا وان پلاس داشتم که روش باز نمیشد چون گوشیه ضعیف بود

گوشیمa52 هست . 

با یک گوشی دیگه که مدلش از این گوشیم پایین تر بود ،  نصب کردم شد . ولی این نشد ‌.

فکر ککنم باید برم تو تنظیمات .

یه قسمتی که به برنامه های جدید اجازه نصب میده

میشه راهنماییم کنی .؟

باید کجا برمء؟

نگاه برو مایکت یاگوگل بنصب

عزیزدلم اصلا هیچ برنامه ای رو برام باز نمیکنه .

نصب میشه ولی تو صفحه اصلی گوشیم نمیاد

گوشیمa52 هست .  با یک گوشی دیگه که مدلش از این گوشیم پایین تر بود ،  نصب کردم شد . ولی ای ...

🤔 از فارسروید دانلودش کن ببین اوکی میشه؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "