میخوام یک برنامه ای از گوگل پلی و بازار نصب کنم . هر کاری میکنم ، نصب میشه ولی متاسفانع برنامش برام باز نمیشه .. این عکسی که براتون فرستادم رو ببینید . اینطوری میشه برام . از طریق شریت هم هر کاری کردم نصب شد ولی باز نشد . باید چیکار کنم ؟ فردام کلاس دارم
کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید..اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس
تو تنظیمات برو و نصب رو سرچ کن این میاد ،،،،،بعد روی نصب ناشناخته ها بزن تیکشو پیدا کن اوک کن فکر کنم دیگه نصب میشه
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان من شریت و گوگل پلی و بازار رو دارم . از طریق همین ۳ تا میتونم دانلود کنم برنامه رو .ولی خب باز نمیشع
کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید..اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس
اگه نصب میشه ولش کن خب بعد فردا برو سایت دانشگاه موقع وارد شدن بزن ورود با اپ میره داخل برنامه تیکت ...
کلا برنامه هام ک نصب میکنم ، رو صفحه ی اصلی گوشیم نمیان .
تو تنظیمات برو و نصب رو سرچ کن این میاد ،،،،،بعد روی نصب ناشناخته ها بزن تیکشو پیدا کن اوک کن فکر کن ...
عزیزم تنظیماتو چک کردم اینطوریه
فار سروید یه برنامس؟! کلا هیچ برنامه ای برام نصب نمیشه الان من شریت و گوگل پلی و بازار ...
سایته عزیزم. نمیدونم مشکلش با گوگل پلی چیه ولی برای شیرایت و بازار و مایکت و... یا هرچی که از سایتا دانلود میکنی باید تو تنظیمات گوشیت اجازه نصب از منابع خارجی رو بدی
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
سایته عزیزم. نمیدونم مشکلش با گوگل پلی چیه ولی برای شیرایت و بازار و مایکت و... یا هرچی که از سایتا ...
آها .
آخه از همون اول ، نصب از شریت و گوگل پلی و بازار ، مجاز بود
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌