2777
2789
عنوان

مادرشوهر نالان

291 بازدید | 24 پست

سلام

سه ساله ازدواج کردم و الان پسر یکساله دارم.همه چی خداروشکر تو زندگیم خوبه.شوهر خوب، بچه ی خوب و سالم ،وضعیت مالی خوب،خانواده شوهر و خانواده خودم خوب،خداروشکررر.ولی یه مشکل هست که همه ی اینا رو زیر سوال میبره،اینکه مادر شوهرم ۷۵ سالش هست و یکساله شوهرش فوت شده و ازون موقع همش غصه میخوره و میناله و از طرفی یکم مشکل قلبی پیدا کرده و از دکتر و دارو هم میترسه،شوهرمم فوق العاده مامان دوست،حال دلش به حال دل مادرش وابسته اس،بخدا هر وقت میریم خونش یا زنگ میزنه اینقد میناله و فاز منفی میده که شوهرم دلش میسوزه و پکر میشه و تمام فکرش میره اونور،منم میبینم اینجور پکر و ناراحت میشه داغون میشم و بدون اینکه بگم دلیل ناراحتیم رو بی حوصله میشم و اینجور حال دوتامون بدتر.همش هم ترس و استرس دارم که اگه مادرش چیزیش شه این چیکار میکنه و داغون میشه و من میمونم و بچه کوچیک،تو رو خدا بگید چیکار کنم واقعا مشکل ساز شده این مساله

درکش کن همش یه ساله تنها شده... از تنها شدنم هست

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضای شاد ایجاد کن واسه مادرشوهرت

شوهرتم حق داره

منم اگه ببینم مادرم ناراحته دلم پر غصه میشه

اصن کیه که ناراحتی مادرش براش اهمیت نداشته باشه؟؟؟

فقط با شوهرت صحبت کن که روحیه مادرش رو عوض کنه

مثلا سفر ببریدش

خرید 

یا هرچی

بخند، همین  
درکش کن همش یه ساله تنها شده... از تنها شدنم هست

بخدا همش به شوهرم میگه هواشو داشته باش و بهش سر بزن زنگ بزن ولی با دل خودم چیکار کنم؟وقتی شوهرم ناراحت میبینم تمام حس و حال و انگیزه ام رو از دست میدم و حتی حوصله پسرم رو ندارم

دیگه طبیعیه خوب مادرش تو سنی هست که نیاز به توجه داره و الانم تنها شده دردشو به بچه اش میگه به کی بگه 

ولی خوب شما هم حق داری 

بنظرم با شوهرت صحبت کن بهش بگو اینجوری پکر میشی غصه میخوری فایده نداره هم مارو ناراحت میکنی هم مادرتو هم دردی دوا نمیشه بگو بهتره تو هم میری پیش مادرت باهاش خنده و شوخی کنی تا حالش بهتر شه و بگو بجای غصه خوردن ببرش چکاب و داروهاش بخوره و بیشتر سر بزنه و بیرون ببرتش حال هواش عوض شه جمعه ها هم هر هفته خونه یکی ببرینش بمونه تا حال وهواش عوض شه دیگه گلایه و شکایت نکنه

ینی اگه واقعا خدانکرده مادرشوهرت چیزیش شه شوعرت نمیتونه کنار بیاد؟

من اینطور فکر میکنم،از خب اینم سن اش زیاده بالاخره چی؟ترس ازین موضوع منو کشته و شده مساله تو زندگیم

میگی وضع مالیتون خوبه یکی رو بگیر بیاد کارهای مادر شوهرت رو انجام بده  اینطوری با اون درد دل م ...

دخترش طبقه بالاش هست و همش سر میزنه و حرف میزنه و کاراش رو کمک میکنه،پسرهاش هر روز همه سر میزنن و کارای بیرونش رو انجام میدن

ینی اگه واقعا خدانکرده مادرشوهرت چیزیش شه شوعرت نمیتونه کنار بیاد؟

نه

الان شش ماهه مادربزرگم مرده بابام یه ادم دیگه شده ناراحتی داغونش کرده 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان