2777
2789

بچه ها سلام یکم کلنجار رفتم با خودم تا بپرسم یا نه

بعد بهتر دیدم بپرسم چون هم تعداد خانم های متاهل مثل خودم زیاده

و شاید بتونن کمکم کنن

سؤال م خصوصی بچه ها ممنون میشم جواب بدید

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط در نظر داشته باش آقا هم تو تاپیکت انلاینه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
تو راهه

ب سلامتی بیاد😁😁

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه ها روان کننده واژن درد رو هم کم میکنه

من نزدیک 10سال داره میشه که ازدواج کردم

و رابطه مون در هفته 4تا 5بار میشه

که بخاطر سایز آلت شوهرم درد و همیشه دارم و دیگه کلافه ام کرده

میخواستم روان کننده بگیرم امشب نگرفتم اومدم واسه یکبار هم شده من بگم و من کمک بگیرم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
بچه ها روان کننده واژن درد رو هم کم میکنه من نزدیک 10سال داره میشه که ازدواج کردم و رابطه مون در ه ...

اره ژل چون روون میکنه دردو خیلی کم میکنه من بدون اون اصن نمیتونم 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢