2777
2789

خيلي نا اميدم

تازه ٣ جلسه تحت درمانم

اصلا روحيه واسم نمونده

از برج ٤ در حال اقدامم نميشه

خسته شدم از بي بي چك منفي

اخرش چي ميشه؟؟ يعني اصلا راهي نيست؟

كسي تجريه داره كمكم كنه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی دارم تحت درمانم.اصافه وزن دارم و تو رژیم و ورزشم 

عزیزم تنبلی تخمدان از تنبلی خودمون میاد.تحرک و ورزش و پیاده روی و گرم نگه داشتن رحم و ماساژ پاها و رحم 

از همه مهم تر قطع خوردن قند و شکر و بیسکوییت و کیک و خلاصه قند مصنوعی 

قندهای طبیعی هم مثل نون و برنج و میوه و خرما و..به اندازه 

برا همین دکترا ب تنبلی تخمدان متفورمین(که در اصل داروی قند میدن )

اینایی ک گفتم رعایت کن و تحت نظر دکترت هم باش ان شاءالله نتیجه میگیری 

پیج bardari.irاینستا هم دکتر تاجیک البته ماماهست حرفای جالبی میزنه دنبالش کن

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

منم تنبلی دارم تحت درمانم.اصافه وزن دارم و تو رژیم و ورزشم  عزیزم تنبلی تخمدان از تنبلی خودمون ...

من اضافه وزن ندارم لاغرم

واي همش خسته و بي حالم يعني اصلا حال ندارم دلم ميخواد همش بخوابم 

من اضافه وزن ندارم لاغرم واي همش خسته و بي حالم يعني اصلا حال ندارم دلم ميخواد همش بخوابم 

خیلی از لاغرا هم تنبلی دارن 

شما تابحال ازمایش قند دادی؟یا ازمایش مقاومت ب انسولین؟

من اصلا قند و شکر نمیخورم ولی تو ازمایش قندم همیشه بالاس و دلیلش هم مقاومت بدنم ب انسولین بالای ک قند طبیعی ک مثلا تو نون و برنج هست رو هم نمیتونه تجزیه کنه 

و کسی ک قندش بالا و یا لب مرز حتما تنبلی تخمدان میگیره 

حالا دکتر بهم متفورمین داده. البته خودمم رژیمم و دارم رعایت میکنن 

عزیزم خیلیا قندشون کنترل میشه باردار میشن 

این پیج اینستا ک گفتم دنبال کن

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

منم تنبلی دارم تحت درمانم.اصافه وزن دارم و تو رژیم و ورزشم  عزیزم تنبلی تخمدان از تنبلی خودمون ...

پيجشون دنبال كردم

الان تو پيجشون بايد ويزيت بشم؟ بايد چيكار كنم كه كمكم كنه؟

من اضافه وزن ندارم لاغرم واي همش خسته و بي حالم يعني اصلا حال ندارم دلم ميخواد همش بخوابم 

همین ک شما خسته و بیحالی یعنی تنبلی و اصلا خونرسانی ب رحم و تخمدان نمیشه 

پاها تو ماساژ بده یا بگو کسی ماساژ بده.رحم رو ماساژ بده. صبح ها حتما نرمش کن.بذار خون تو بدنت جریان پیدا کنه 

البته تحت نظر دکتر ازمایش کم خونی و ویتامین د و تیروئید و...همه بده

منم پلی کیست بودم از ۱۲ سالگی تنبلی تخمدان نبود عادت ماهانه بعضی وقتها ۴ ۵ ماه نمیشدم بعضی وقتها ۱ ماه خونربزی داشتم اصلا یه وضعی بود خودمم چاق ۸۰ کیلو

شوهرم بیضه هاش مشکل داشت اندازه تخمها و آلت فوق العاده کوچک.اسپرم نداشت ۱ دونه بود فکر کنم تحرک نداشت اسپرم ها واریکوسل داشت عمل کرد و ۳ ماه بعده اقدام باردار شدم

پيجشون دنبال كردم الان تو پيجشون بايد ويزيت بشم؟ بايد چيكار كنم كه كمكم كنه؟

من ویزیت نشدم و لایوهایی ک میذاره میبینم ک رایگان. و یه سری چیزا تو پیجش ذخیره کرده اونا رو هم ببین کلا در مورد اصلاح سبک زندگی برا بارداری موفق میگه 

من ازش خیلی چیزا یاد گرفتم 

ولی اگه دوس داشته باشی تحت نطرش ویزیت بشی به ادمینهاش ک شماره هاشون رو تو پیج گذاشته پیام میدی و اونا هم بهت میگن یه سری آزمایش و سونو و..بفرستی 

فکر کنم گروه تلگرام برا رژیم و...دارن 

ولی من در کل از همین لایوهای رایگانش یاد گرفتم اصلاح سبک رو