یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
من دخترم 2کیلو 50 بدنیا اومدن دوتاشون ماشالله الان 9 سال ودومی 6 سالشه اصلا کم نیست خوبه الان 28 هفتمه بچم 800 گرمه خداشکر همه میگن کمه ولی دکتر گفت مهم سلامتیه
توی ۳۵ هفته این یکم کمه البته ژنتیکم مهمه . پروتئین و مغز زیاد بخور اب زیاد .. ب پهلو چپ ببشتر بخواب بزار وزن بگیره
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
من خودم جثم ظریفه ولی شوهرم اینا هیکلین ...حالا مامانش میگف پسرام دنیا اومدن ۳ کیلو نبودن
مهم سلامتیه .. بچه ها زود رشد میکنن بهار ک چاق نشدین خیلی هم عالیه
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.