2777
2789

سلام من 15سالمه من یه بچه ی درس خونی بودم تا وقتی که کرونا اومد و زندکبمو نابود کرد انگلیسی رو ول کردم اونموقع13سالم بود مدرسم شل شل گرفتم همرو از روی کتاب جواب میدادم مشکلاتم از اینجاشروع شد که زندگی فیک برایخودم توی تخیلاتم ساختم و اونهارو باور کردم و به صورت دروغ برای اطرافیانم تعریفشون میکردم خیلی هدف های بزرگی دارم امانای درس خوندن و تلاش کردن ندارم احساس پوچی میکنم اصلا خستم شاید در ماه یک بار هم نرم بیرون نمیدونم چمه 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر منی:(

ولی اینو بدون خودت باید بری سمت درس انگیزه بگیری 

یه مدت تنها نباش بیشتر پیش دوستا و مادر پدرت باش درساتم برنامه ریزی کن فشار بهت نیاد

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

وقتت رو به بطالت نگذرون 

کتاب بخون 

فیلمای خوب ببین 

سعی کن از اون ذهنیت فیک فاصله بگیری در عوض رویاهاتو تبدیل به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت کن و براش تلاش کن 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

نوجوکنی دوره ایه که برای اگثر بچه ها این کلافگیا وجود داره.برای همین خودتو سرزنش نکن.

ببین چی دوس داری،در اینده تبدیل به چه ادمی بشی و چه جور زندگی‌ای داشته باشی خوشحال میشی.

اطرافتو پر کن با ادمای پر انرژی و مثبت و موفق

برای زبانت شروع کن تو یوتیوب ویدیوهای زبان اصلی کارتون یا مطالبی که دوس داری ببین

خوب خوابیدن، پیاده روی کردن توی خلقت خیلی اثرمثبت داره

احیانا با من نسبت نداری!! 😐

من ۱۷سالمه همیشه شاگرد خوبه کلاس بودم🤦تا کرونا اومد دیگه اصلا نمی خوندم😐💔کلاس زبانمو سه ترم مونده بود کامل تموم کنم گذاشتم کنار!😑💔 الانم بشدت هدف هامو گم کردم هیچ آینده هم برا خودم نمیبیم😐💔ی مدت هم مثل تو تو کار خیال پردازی بودم 🤦دیگه تصوراتم داشت میشد خاطراتم ک خودمو ی جور دیگه مشغول میکنم الان🤦🎈

سلام