2777
2789
عنوان

آیا زمین گرده؟؟

525 بازدید | 47 پست

ایاشده برای خودتون پیش بیادیادیده باشین که کسی دل آدم هاروبشکنه وروزی سرش بیاد؟؟آیاشده بشنوین وببینین که آدمی تقاص گناهان وخطاهاشوتوهمین دنیاببینه؟؟ایا واقعا زمین گرده واعمال ماروزی به سمت خودمون برمیگرده؟میشه منم ببینم که اونایی که بازندگیم بدکردن سرخودشون بیاد؟؟😔

بعضی وقتا دیدم بعضی وقتا نه 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر علمی فقط گرده؛ منکه هرکس هربلایی سرم آورد هربلایی. بلا نه اینکه آزارو اذیت کوچیک. انقدر بلا که زندگیم از دست رفت خیلی چیزای دیگ خیلی اتفاقای دیگه ولی میبینم هرسال بهتر از سال قبل و همه چی شون هم اوکی پولدار ترو خوشبخت ترن 

دلم اروم شدکاش منم ببینم 

همیشه برای دیگران قابل دیدن نیستا!!اینو یادت باشه

خیلی وقتا آدما عذاب می کشن و تاوان میدن اما جوری نقش بازی می کنن که انگار از همه خوشبخت ترن...

یکی از همینا که من دیدم همینطوره

زندگیش به لجن کشیده شده

هیچی هیچی هیچی برای از دست دادن نداره

کارش به خودکشی رسید

ولی به جز من و دو نفر دیگه کسی نمیدونه

همه فکر می کنن این خوشبخت دو عالمه

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!

دیدم.

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر