2777
2789

سلام 🌹

میگم شما چه ترفندایی دارین واسه خوشمزه درست کردن مرغ،کلا مرغ رو چجوری میپزین؟؟؟؟

دلم تنوع میخواد و اینکه طعم جدید همراه با خوشمزگی

اخرش زعفرون دم کن بریز با پودر پاپیریکا

مرغم از قبل تو پیاز و زعفرون و ابلیمو بخابون 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرغم با زعفرون وادیه و لیمو واینا طعم دار میکنن دوسه ساعت بمونه

بعد دوطرفش کامل سرخ میکنم 

پیاز ریز یا رنده سرخ میکنم و رب میزنم و مرغام میذارم توش وخیلی کم اب میریزم

سینه مرغ با سیر و فلفل سیاه و نمک و ردغن مایعیا زیتون طغم دارمیکنم

بعد روی تابه چدنی بدون ردغن میذارم هرطرفش حدود هفت دقیقه و کنارش هویج و بروکلی و فلفل دلمه واینا سرخ میکنم

تو زمستون با آب پرتقال یا نارنج درس کن خیلی خوش مزه میشه خیلیی 

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم؟

یعنی تمام مراحل این مرغ ربی فقط بجای آب ،آب پرتقال یا آب نارنج بریرم؟

سلام خانمی من مرغوتیکه تیکه میکنم  وسسشوکه شامل پیازفلفل دلمه هویچ نمک فلفل وزدچوبه ورب وسیرابلیموهستش رودرس میکنم ته قابلمه اول سینه هابعدبال ورون میچینم وهرلایه میزارم یه لایه ازسس رومیریزم وبعدلایه بعدی روگازباشعله کم یه ساعت میپزه خیلی هم طعمش دوس دارم

اول سرخ

بعد با پيازداغ و هويج و كرفس و برگبو بپزد و درشون ميارم و 

در اخر زردچوبه فلفل رب پاپريكا كمي تفت و نهايتا نمكك

من براي ارتقا به اين جهان آمده ام 🤗🤗💐💐
میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم؟ یعنی تمام مراحل این مرغ ربی فقط بجای آب ،آب پرتقال یا آب نارنج بریرم؟

مرغ رو میپزی با پیاز و زرد چوبه 

بعد ک پخت پیاز و یکم از آب همون مرغ و می‌ریزی تو قابلمه با آب پرتقال و هویج و آلوعم می‌ریزی توش و البته من بعد از اینکه مرغ بپزه سرخش میکنم چون خیلی خوشمزه میشه بعدم روش زرشک می‌ریزی و میزاری جا بیوفته (نمک و فلفل هرچقد دوس داشتی میزنی) و یا اینکه بعد از اینکه مرغ پخت ریش ريشش کنی بعد یکم سرخش کنی بعد بزاری جا بیوفته 

مرغ رو میپزی با پیاز و زرد چوبه  بعد ک پخت پیاز و یکم از آب همون مرغ و می‌ریزی تو قابلمه با آب ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی تایپ کردی🌹🌹🌹

حتما امتحانش میکنم