2821
2789
عنوان

حسابداری بیاین عشقام تووروخدا

43 بازدید | 7 پست

خانوما من دیپلم هنر دارم 

شنیدم ک برم اموزشگاه حسابداری بخونم دیپلم بگیرم 

بعد میتونم برم دانشگاه بدون کنکور 

کسی اینجوری بوده 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
اره ازاد یا غیر انتفاعیشو‌مطمینم دولتی رو نمیدونم

عزیزم بنظرت خوبه 

برم اموزشگاه بخونم بعد برم دانشگاه 

شماخودتون خسابداری خوتید

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بنظرت خوبه  برم اموزشگاه بخونم بعد برم دانشگاه  شماخودتون خسابداری خوتید

خوبه یه فن و حرفه با همه اگه کار پیداکنی عالیه البته حداقل ۶ سال درگیری تا لیسانس بگیری،من از دبیرستان حسابداری خوندم ارشد بازرگانیم شغل پر استرسیه برا من ک اینجوریه

خوبه یه فن و حرفه با همه اگه کار پیداکنی عالیه البته حداقل ۶ سال درگیری تا لیسانس بگیری،من از دبیرست ...

موفق باشی عزیزم ببخشید زیاد میپرسم بخدا جیزی نمیدونم 

بعدازاینکه دیپلم گرفتم برم دانشگاه درسای عمومی سخته 

منی ک اموزشگاه خوندم باکسی ک دبیرستان خونده فرق میکنه عمومی رو 

بازم عزیزم ببخشید سوال زیاد کردم اخه کسی رو ندارن بپرسم ازش ک 😪

موفق باشی عزیزم ببخشید زیاد میپرسم بخدا جیزی نمیدونم  بعدازاینکه دیپلم گرفتم برم دانشگاه در ...

اتفاقا عمومی از همه اسونتره هیچ فرقی نداره زبان فارسی درسای مث اخلاق  تربیت بدنی و اینا برا همه تو همه رسته ها هس  اسکال نداره سوالی داری در خدمتم

اتفاقا عمومی از همه اسونتره هیچ فرقی نداره زبان فارسی درسای مث اخلاق  تربیت بدنی و اینا برا همه ...

اگه دیپلم مدرسه نداری اون انوزشگاه ک میری معرفیت نیکنه ی ندرسه شبانه بعضی درسا رو اونجا امتخان میدی مث دینی فارسی اینا