2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته خیلی

459 بازدید | 34 پست

شش ماهه که شوهرم تو اوج جوونی سی و پنج سالگی سکته قلبی کرد و فوت شده فقط سه سال و نیم بود که ازدواج کرده بودیم همو خیلی دوست داشتیم یه پسر یک ساله هم دارم قلبم مچالست ارزوهایی که دود شده زندگی که خراب شده و همسر جوونی که از دستم رفته هزار مشکل دیگه کارم فقط گریه شده خیلی حالم خرااااابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مرگ جوون خیلی زیاد شده

تو دور و برمون هم شوهر یکی تصادف کرد فوت شد دوتا بچه کوچک داش

شوهر دخترخالم فوت کرد و...

فقط میتونم بگم خدا بهتون صبر جمیل بده، خیلی سخته

سعی کنید با خوندن قران هم خودتون اروم بشید هم روح همسرتون شاد بشن

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

واقعا نمیدونم چی بگم ولی جای همسرتون حتما بهشته...خداصبرت بده عزیزم...مطمئنم خدا یه روزی توی زمان مناسبش یجوری دلت رو شاد میکنه که اصلا باورت نشه🖤💚🖤💚🖤💚واقعا دلم گرفت تاپیکت رو خوندم...راستش رو بخوای نمیخواستم چیزی بگم ولی دلم نیومد...فقط بدون که تنها نیستی🖤🖤🖤🖤

خدابهت صبر بده دوست عزیزم 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....