2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 34 پست
هرچی آدم بگه برای دلداری فایده ای نداره...حتی تصورش هم سخته...ولی مطمئن باش خدا جوری کمکت می کنه که ...

دیگه چی میخواد بشه؟ همسرم بهم برمیگرده ؟ من فقط اینو میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ولی کاش جای شوهرم من فوت شده بودم🖤

خدانکنه گلم🖤🖤🖤میدونم از دست دادن عزیز خیلی خیلی خیلی سخته...بعضی اوقات اتفاقایی توی زندگیمون میوفتن اونقدر شکه کننده ان که آدم زبونش بند میاد نمیدونه اصلا چی بگه...بره به خدا شکایت کنه؟بره به دنیا شکایت کنه؟؟...فقط اینو بدون که هیچ چیزی توی این دنیا پایدار نیست چه خوب چه بد...الانم به پسرت فکر کن که توی این دنیا تورو داره...تو مادرشی،تو بزرگ ترین و بهترین معجزه ی زندگیه پسرتی.درسته یه وقتایی هست که آدم دلش میخواد فقط بزنه زیر همه چی و همه چی رو تموم کنه یه وقتایی هست که آرزو میکنی که اینا همش یه کابوس بد باشه و فقط باید منتظر باشی تا یکی تورو از خواب بیدار کنه...ولی یادت نره که یه جفت چشم کوچولوی ناز به تو خیره ست...به خاطر خودت...به خاطر هدیه ی کوچولوی بهشتی ت به زندگی ادامه بده و قهرمانش باش بزار با تموم وجودش حس کنه که یه مادر قوی پشتشه بزار حس کنه که همیشه یکی رو داره که هر اتفاقی هم افتاد باز آغوش مادرش براش بازه...اینجوری دِله خودت هم آروم میشه🖤🖤🖤🖤🖤تو تنها نیستی عزیزم خیلیا هم توی این دنیا هم توی اون دنیا هستن که مواظبتن و همیشه کنارت هستن🖤🖤🖤

دیگه چی میخواد بشه؟ همسرم بهم برمیگرده ؟ من فقط اینو میخوام

اون همیشه پیشتونه عزیزم ولی تو متوجه نمی شی.. کم کم تو شرایط بد حسش می کنی که کمکت می کنه..حتی پیش خودت باهاش مشورت می کنی...

Shsh
دوس دارم بشینم هوار بکشم و بگم دیکه نمیتونم ادامه بدم 

پیش روانشناس برو .باهاش صحبت کن .تو الان تنها نیستی بچه ها همه چی رو میفهمن .زندگی داره روال خودشو میره از زندگی مشترکت یه یادگاری مونده .چند سال پیش تو مطب دکتر یه خانومه بود .دو تادختر دسته گلش با شوهرش رو تو زلزله از دست داده بود .اون دیگه همه زندگیشو از دست داده بود .فقط بگو خدایا صبرم بده تو نباشی  فکر میکنی کی  دلسوز بچت هست؟

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...