2777
2789

ما یه شهر جدا هستیم از خانواده هامون حداقل پنج ساعت دوریم ،بعد شوهرم از ساعت۶ صبح تا هشت شب تقریبا سرکاره ،خانواده شوهرم ،هرچند وقتی میزارن شوهرم اومد خونه(تایم کارشو میدونن چ وقت میاد خونه) میزنگن بهش حال خودشو پسرمون میپرسن ،بعد میگن سلام هم برسون منظورشون منم،مادرشوهرم گاهی بامنم میحرفه ،ولی خواهرشوهرم نه ،حس میکنم از عمد هرچند وقت میزنگه و بامن نمیحرفه ،

کلا برام مهم نبود قبلا ولی جدیدا یکم حساس شدم ،چون با ادن جاریم اینجوری نیس،

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم جدیدا ب شوهرم گفتم زیاد بهش رو نده ،چون ب من اهمیت نمیده ،خب هرچی باشه منم زن برادرشم وقتی ب من بی احترامی میشه انگار ب برادرش میشه فرقی نداره ،سنشم کم نیس سی و خورده ایه

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
خب شما هم زنگ بزن حالشون رو بپرس مطمعنا بعد ی مدت اونم زنگ میزنه

خب من قبلنا بهش زنگ میزدم،ولی بعد اخرین باری ک رفتیم خونشون  تا جاریم اینا اومدن یهوو رفت تو قیافه منم محلش ندادم، چن مدتیه اینکارو میکنه ،خب اونم میخواد من بزنگم ،در صورتی ک من رفته بودم خونه اونا اون ب من بی محلی کرد،منم نمیخوام خودمو کوچیک کنم و زنگ بزنم،

حساس نشو. اینطوری بهش میگی که برام ارزشی نداری. باید نسبت به رفتار کسی حساس باشی که برات مهمه

قبلا همین فکرو میکردم و اهمیتش نمیدادم ،ولی اون برا خودش بیخیاله بیشتر خودشو ب داداشش نزدیک میکنه بعد میپرسه چرا من زنگ میزنم تو زنگی نمیزنی،حتی با اینکه شوهرم کم محلیش میکنه و متوجس بازم زنگ میزنه،