2777
2789

گیج شدم واقعا نمیدونم چه کنم ؟ برای خط خنده خیلی دوست دارم بدونم چی بزنم  ژل یا چربی و اینکه دکتر ۲تا رفتم یکیش گفت چربی بیشترش حل میشه اما ژل نه   اما زل رو میشه اگه نخواستی خارج کنیم ولی چربی هر چیش موند دیگه تا آخر عمر کاریش نمیشه کرد ، تو یه مطب دکتر گفت ژل پدوفیل میزنم هر سی سی ۵۰۰هزار تومن و تو ۴سیسی نیازداری  و  اینکه گفت زنهای مارک هم هستن که کار خمین ژل پروفیل را میکنن هر سی سی ۲میلیون🙄🤔 و گفت تقریبا میشه ۷یا ۸میلیون ولی این زل پدوفیل همون کار اون زل رو میکنه همشون چینی هستن فقط مارک معروفی نیست   تو اون یکی مطب  دیگه گف زل نهمه ایتالیایی جلو خودت باز میکنیم هرچیزی ۱میلیون و اصلا ممکنه ۲سیسی بخوای چون هر سیسیش زیاده     کسی اطلاع داره چه کنم ؟؟؟ به کدومهاشون عتماد کنم ؟؟؟

اگه فقط برا خط لبخند میخای ژل اگه کل صورت چربی با روش های جدید یاصرفه ترو بهتره .

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

نه چربی بده تازه ممکنه حرکت کنه یا بعد بدحالت بشه تو. صورت 

اما ژلللللللل عاااالیه

فقط ژلللل

همش ژلللل

اصن ژل

اینور ژل 

اونور ژل

ژل اینجا

ژل اونجا

ژل همه جااااااااا

کافیه ژل دستشو دراز کنه تا یه فیلو بلند کنه 🐘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چربی بده تازه ممکنه حرکت کنه یا بعد بدحالت بشه تو. صورت  اما ژلللللللل عاااالیه فقط ژلللل ...

قربونتتتتت ژله من  عزیزم ژله جون چه مارک ژل بزنم پیش کی بزنم هر کدومشون یه چیز میگن یکی میگه همه زنها یکی هستن فرق ندارن اون میگه فقط پول مارک میگیرن اون میگه ۱سیسی زل ایتالیایی کافیه اون میگه جلو خودت باز میکنم چه کنم

نه چربی بده تازه ممکنه حرکت کنه یا بعد بدحالت بشه تو. صورت  اما ژلللللللل عاااالیه فقط ژلللل ...

خخخ میگن چربی یکمش تااخر عمرمیمونه.ژل چی اونم امکان داره بمونه

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
قربونتتتتت ژله من  عزیزم ژله جون چه مارک ژل بزنم پیش کی بزنم هر کدومشون یه چیز میگن یکی میگه هم ...

پول داری گرون بزن .گرون کلاژن سازی میکنه غلیظه بیشتر میمونه .مثل دارو هست من پول نداشتم یه قیمت مناسب زدم ولی 

خخخ میگن چربی یکمش تااخر عمرمیمونه.ژل چی اونم امکان داره بمونه

اره ژل ماندگاریش خوبه تمدید کنی چندبار دیگ نیاز نیست بزنی

ولی خیلی بهتر و سالم تر از چربیه

دیدم اینایی ک زدن پشیمون شدن یا پف پفی شده صورتشون

قربونتتتتت ژله من  عزیزم ژله جون چه مارک ژل بزنم پیش کی بزنم هر کدومشون یه چیز میگن یکی میگه هم ...

پروفایلو عالیه من خودم خط لبخند زدم دوساله هنوز نرفته اصن تمدیدم نکردم

میشه بگی چه زلی برا کجا زدی ؟؟ می ارزه برم بزنم اخه میگن برا ۶ماه فقط ؟؟؟ خوب میشه؟؟؟

باور کن اسمش یادم نیست فقط قیمت پرسیدم .یکی داشت گفت هر سی سی دوتومن یکی هم هرسی سی هشتصد .دومی رو زدم .یکونیم سی سی زدم .بعد بیست روز رفتم ترمیم یه سی سی دیگه زدم 

چون ترمیم نری مپیره .فعلن چهارماه زدم هست .