2777
2789
عنوان

کیا واسکن زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 68 پست
هنوز دوز دوم نزدم

دوز دوم هیچی درد نداره مثل همون اولیه هست اگه سینو بزنی. استرا فرق میکنه کلا 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
مرسی واقعا میگم برق رفته... پاورم که شوهرم برده

چت کن با ما. حالت شارژ نگه داشتن گوشیت فعال کن. کمتر مصرف کنه. نور گوشیت کم. کن

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توردخدا حرف بزنید باهام میترسم... میخوام برم آزمایش بارداری صب 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍
توردخدا حرف بزنید باهام میترسم... میخوام برم آزمایش بارداری صب 

امیدوارم خیر باشه عزیزم

چت کن با ما. حالت شارژ نگه داشتن گوشیت فعال کن. کمتر مصرف کنه. نور گوشیت کم. کن

فعاله نیم ساعت دیگه شارژش تموم میشه خداکنه برقا بیاد.من از تاریکی وتنهایی میترسم الان جفتش باهم سرم اومده 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍
ایشالله همیشه بخندی عزیزم😃

فدای تووهمچنین🤗😍

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

امیدوارم خیر باشه عزیزم

ان شاءالله

الان دعا کن برقای کوفتی بیان

فعاله نیم ساعت دیگه شارژش تموم میشه خداکنه برقا بیاد.من از تاریکی وتنهایی میترسم الان جفتش باهم سرم ...

اینجا ک صبح شده. میگم نی نی سایت بگرد چت تا اون موقع میاد. به اتفاقات برق زنگ بزن ببین چرا قطع شده 

ساعت چند هوا روشن میشه ؟ 

۶ونیم هفت

سینوفارم زدم دوز اول که خیلی اذیت شدم

دومی علایم هیچی نداره. 

سینو فارم دوز اول و دومش یک نوع هست. اما استرازنکا دو دوز فرق میکنه  و واسکن کامل تری هست.  ...

درسته مرسی گلم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.