2777
2789
عنوان

کیا واسکن زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 68 پست
نترس عزیزم تحملللللل کننننننننن بعدا مادر بشی باید کوه بچت باشیا😐

من تو بچگی مشکل پیش اومده برام از تاریکی و تنهایی میترسم دست خودم نیست😔😭

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برا همه بهم میریزه؟  من تابستون کرونا گرفتم خیلی بهم ریخته دیگه از تزریقش وحشت دارم😥

نترس تزریق کن. میخوای با پزشک مشورت کن

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
من تو بچگی مشکل پیش اومده برام از تاریکی و تنهایی میترسم دست خودم نیست😔😭

درک. میکنم عزیزم. ولی من حس میکنم تو از تنهایی میترسی بیشتر از این که از تاریکی بترسی. تاریکی باعث شده تنهایی بهت چیره بشه. نترس 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
آخه انقدم حساسیت دارویی دارم که دفترچه بیمم ده ساله استفاده نکردم...حتی کرواناهم گرفتم با استراحت و. ...

از این دوست بالایی کمک بگیر مشکل تورو داشته. 

درک. میکنم عزیزم. ولی من حس میکنم تو از تنهایی میترسی بیشتر از این که از تاریکی بترسی. تاریکی باعث ش ...

هواروشن شده خونه تاریکه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍