2777
2789

بچه ها من چهار ماهه زایمان کردم از شانسم از ماه دوم پریود شدم الان باید برای بار سوم پریود میشدم که ۵ روزه عقب افتاده.

از اونجا که شوهرم مشکل داشت و این بچه هم با iuiباردار شدم خیالم راحت بود بار دار نمیشم قرص هم نمیخوردم ولی شوهرم گفت برای احتیاط داخل نمیریزه .الان میگه حواسش نبوده ممکنه بی احتیاطی کرده باشه.

به نظرتون بارادرم؟

چون اومدم مسافرت دهاتمون واقعا اینجا اصلا داروخانه و اینا هم نیست بی بی چک بگیرم .

چقدر ممکنه باردار باشم؟

نه بخاطر هورمون شیردهی

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۴ماهه زایمان کردم.چرا پریود نمیشم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم ۴ماهه زایمان کردم.چرا پریود نمیشم

حالم تا دوسالگی که بچه شیر میداد پریود نمیشد اما بعد یه دفه شیکمش اومد بالا بعد دوسال یه بار مریض شد دوباره حامله بود😂

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
حالم تا دوسالگی که بچه شیر میداد پریود نمیشد اما بعد یه دفه شیکمش اومد بالا بعد دوسال یه بار مریض شد ...

وای😂😂

خیلی بده با بچه کوچیک حامله بشی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤