2777
2789
عنوان

چهار ماه زایمان کردم ممکنه دوباره حامله شده باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 34 پست
من بچه دوست دارم اگه باردار باشم واقعا خوشحال پیشم .اما سخت میشه

خداروشکر پس آمادگی شو دارید ،انشالله هر چی خیره واست پیش بیاد،آخه من شوکه بودم و آمادگی نداشتم ولی بازم خداروشکر کردم و پذیرفتم ..هرچند یکم سخته مخصوصا ماههای آخر و خواهر ومادر آدمم هم نزدیک نباشه .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه ماهه زایمان کردم و نشدم هنوز

خوبه پس امیدوار باشم😀

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بسته به ارثت هست مامانت خالت اینا چند وقت بعد زایمان پریود شدن ؟تو هم همون جور میشی.

نمیدونم باید ازش بپرسم .سی سال پیش زایمان کرده اگه یادش باشه خوبه😂😂

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خداروشکر پس آمادگی شو دارید ،انشالله هر چی خیره واست پیش بیاد،آخه من شوکه بودم و آمادگی نداشتم ولی ب ...

بچه کلا خیلی دوست دارم .فقط سخت میشه خداروشکر.

شما مثل اینکه الان  باردار هستی .انشالله که بچه سالم و صالح و اروم باشه

من وهمسرم هفت سال دنبالش بودیم ..خدایا حکمتتو شکر💚

من رکورد زدم بعد از ۱۰سال دوا و درمون نشد .اخرش بیخیال شدیم خودش شد😂😂

البته بیخیال ک نشدیم دکترا جوابمون کردن

خوبه پس امیدوار باشم😀

آره خیلیا اینجورین بخاطر شیردهی دیر پریود میشن. ولی من الان دوست دارم بشم . شاید اینجوری شکمم کوچکتر بشه. الان با اینکه خیلی لاغر شدم ولی شکم دارم

آره خیلیا اینجورین بخاطر شیردهی دیر پریود میشن. ولی من الان دوست دارم بشم . شاید اینجوری شکمم کوچکتر ...

اره منم سزارین بودم شکم دارم پریود  نعمته والا .خون کثیف بدن رو دفع میکنه 

انشالله ،ممنونم آره گفتم که چهار ماه بعد باردارشدم..اولی ۱۱ماهشه الان ماه هفتم بارداریمه

ای جان😂اینجوری خیلی خوبه ..ولی خدا لعنتشون کنه انقد گرونیه ک ادم با یکی هم سختشه خرج و مخارج

من رکورد زدم بعد از ۱۰سال دوا و درمون نشد .اخرش بیخیال شدیم خودش شد😂😂 البته بیخیال ک نشدیم دکترا ...

خداروشکر😍 انشالله سلامت باشه🤲💚من وقتی واسه اولین سونوش رفتم باورم نمیشد به دکتره میگفتم من اولی رو میکرو کردم وضعیت اسپرم همسرم داغونه و دکترا گفتن آی وی افم جواب نمیده دکتره گفت همه چی که دو دوتا چهارتا کردن دکترا نیست ..ولی خدایی استرس واقعا رو ناباروری تاثیر گذاره 

خداروشکر😍 انشالله سلامت باشه🤲💚من وقتی واسه اولین سونوش رفتم باورم نمیشد به دکتره میگفتم من اولی ر ...

منم تقریبا نزدیکای ۹هفته بودم ک بی بی چک زدم .اونم حالم بد بود همکارام ب زور بی بی خریدن اوردن گفتن بزن و در کمال ناباوری مثبت شد ..رفتم ازمایش دادم بتام تقریبا ۶۰هزار بود ..گفتم وای این خارج رحمه ..رفتم سونو گفت قلب جنین سالمه گفتم وای مگه من حاملم گفت خانم ۹هفته پریود نشدی کجا بودی 😂😂تا ۱۲هفته ک رفتم سونو باورم نمیشد ک باردارم ..